søndag 10. januar 2010

Effektiv innesøndag

Etter en effektiv innesøndag, va det godt å sette sæ ned å slappe litt av :) Har fått unnagjort mengdevis med husarbeid, mens min kjære (som forøvrig har bursdag i dag) har vært på jobb.
Dagen e blitt brukt til baking, vasking, ommøblering, kles-vask/-bretting, ja det som husarbeid som regel innebære, bare i mer enn dobbel forstand :) (litt opphoping på enkelte områda)
Men igjen e æ veldi fornøyd med dagen, å kjenne æ e temmeli kaputt nu, så det ska bli bra godt å gå å legge sæ på ett ommøblert nyvaska soverom :)

Fikk til å med baka bolla til guttan sine bursdaga som ikke e om mange dagan :) Da har vi en 10-åring og en 1-åring i hus <3 Tia går jammen fort! Syns nettopp lille Johannes kom til verden :)
Kor bli dagan av? Forsåvidt så syns æ det e litt sprøtt å tenke på at det e ikke lenge igjen til man har konfirmant i huset... 5 år går fort :) E nu godt at vi hold oss like ung bestandig, å at det e bare ungan som blir eldre :)

Til slutt vil æ ønske verdens herligste kjærest og pappa en fortsatt fin bursdag :) Gratulere så masse me dagen! Elske dæ <3
Ønske dokker en fortsatt fin søndagskveld :)

post signature

Ingen kommentarer:

Fremhevet innlegg

Mitt 2018

2018 Sålangt, ett av mine favorittår! Året starte med skikkelig sprengkulde, noe som gjør at vi må utsette fortsettelsen på utbygget gan...

Related Posts with Thumbnails

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails