onsdag 23. juni 2010

St.hans aften....

...og feiring utgikk førr vårres del her oppe i kalde nord..
Men vi hadde jo ei flott forskuddsfeiring i helga i pessregn.
I stedet henta vi frem voksiposen til lillebror, og hyra oss før en deili tur ut i den kalde lufta, mens storebror va på grilltur.
Men vi storkosa oss likevel, e jo sååå koseli å gå tur ♥
 Å det syns hvertfall Sofie ♥

Syns det va så flott velkomst ved inngangspartiet til mamma & pappa :)
Masse flotte farga og ordentli sommerstemning! Mangle bare den blå himmelen & sola ♥Håpe dokker alle har hatt ei flott feiring, og at været har vært me dokker!


4 kommentarer:

kjersti sa...

Ikke så mye bedre vær i Beisfjorden men vi fikk nu grilla alikavel sammen med gode venner å familie <3 Noah stakkars har fått feber i dag så d blei ikke nå fjæratur før å se bål..
Hmfr.. bynne å bli drittlei den tåka.. Men prøve å hold humøret oppe siden æ uansett ikke ska ha ferie nu å nyte den eventuelle sola:) Fine bilda!! Vil å ha d så fint utfør huset!! Blir vel om ca 20 år tenke æ... :S

irina sa...

her tror jeg jammen ikke jeg har vært :) tusen takk for at du la igjen kommentar så jeg kan finne en ny blogg. jeg er verdens værste til å kommentare...tiden blir så knapp :) men jeg setter mye pris på alle kommentarer.

Klem Irina

Tove `blogg verden sa...

Da fikk vi samme vær i går!!! Ikke artig!! Men vi storkosa oss med meksikansk mat og masse familie : ) Savna ikke bål pølsen ett sekund ; ) I dag har vi faktisk sett noen sol stripe.....Kanskje æ endelig kan få planta ute....
Kos dåkker masse mens vi vente på sommer`n !!
Klæm Tove

Linda M sa...

hei snuppa :)
vi fikk blå himmel etterhvert og kjæmpevær, så vi satt ute til laaaangt på kveld :) håpe du og dine har d bra så plinge æ på når æ kommer "rættveien" igjen :)
klemz

Fremhevet innlegg

Nominert til Interiør- og designblogg-awards 2018

Så gøy! For en "liten" blogg som det her, så e det stor stas å få en mail som sir at man er nominert til årets interiør- og desi...

Related Posts with Thumbnails

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails