onsdag 23. juni 2010

St.hans aften....

...og feiring utgikk førr vårres del her oppe i kalde nord..
Men vi hadde jo ei flott forskuddsfeiring i helga i pessregn.
I stedet henta vi frem voksiposen til lillebror, og hyra oss før en deili tur ut i den kalde lufta, mens storebror va på grilltur.
Men vi storkosa oss likevel, e jo sååå koseli å gå tur ♥
 Å det syns hvertfall Sofie ♥

Syns det va så flott velkomst ved inngangspartiet til mamma & pappa :)
Masse flotte farga og ordentli sommerstemning! Mangle bare den blå himmelen & sola ♥Håpe dokker alle har hatt ei flott feiring, og at været har vært me dokker!


4 kommentarer:

kjersti sa...

Ikke så mye bedre vær i Beisfjorden men vi fikk nu grilla alikavel sammen med gode venner å familie <3 Noah stakkars har fått feber i dag så d blei ikke nå fjæratur før å se bål..
Hmfr.. bynne å bli drittlei den tåka.. Men prøve å hold humøret oppe siden æ uansett ikke ska ha ferie nu å nyte den eventuelle sola:) Fine bilda!! Vil å ha d så fint utfør huset!! Blir vel om ca 20 år tenke æ... :S

irina sa...

her tror jeg jammen ikke jeg har vært :) tusen takk for at du la igjen kommentar så jeg kan finne en ny blogg. jeg er verdens værste til å kommentare...tiden blir så knapp :) men jeg setter mye pris på alle kommentarer.

Klem Irina

Tove `blogg verden sa...

Da fikk vi samme vær i går!!! Ikke artig!! Men vi storkosa oss med meksikansk mat og masse familie : ) Savna ikke bål pølsen ett sekund ; ) I dag har vi faktisk sett noen sol stripe.....Kanskje æ endelig kan få planta ute....
Kos dåkker masse mens vi vente på sommer`n !!
Klæm Tove

Linda M sa...

hei snuppa :)
vi fikk blå himmel etterhvert og kjæmpevær, så vi satt ute til laaaangt på kveld :) håpe du og dine har d bra så plinge æ på når æ kommer "rættveien" igjen :)
klemz

Fremhevet innlegg

Mitt 2018

2018 Sålangt, ett av mine favorittår! Året starte med skikkelig sprengkulde, noe som gjør at vi må utsette fortsettelsen på utbygget gan...

Related Posts with Thumbnails

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails