tirsdag 6. september 2011

Hyttekos...

På hytta til ma og pa har det skjedd litt sia sist æ viste bilda derfra, så æ tenkte æ skulle oppdatere me litt nye bilda, etter ei herlig helg der!
Naturen e flittig brukt i interiøret og så å si alt e hjemmelagd. Nu har også endel arvegods kommet på plass, å utgjør mye av sjarmen på hytta!

 over romdøra henger onkel sine gamle konkurranseskøyter! Klokka du ser mellom døren, laga æ i julegave for nån år sia..
 stein og skjell er en viktig detalj i interiøret.
 
Pappa arva reisekofferten (kista) etter sin bestefar, og over den henger en neverboks fra Målselv (hvor mammas bestefar kom fra). Strykejernet oppå kofferten har tilhørt mammas farmor. 

Ute har stampen kommet på plass, og straks klar til bruk. I tillegg har også utegrillen kommet opp atme gapahuken! Perfekt uteområde! Snekra sammen av min flinke pappa ♥ IDYLL, rett å slett ♥

 Storebror viste sine kokkekunster, og bakte scones til oss alle! Flinke gutten min!Satser på flere interiørinnlegg hjemmefra om ikke så lenge.. lufta e bare helt borte, selv om arbeidsoppgavan e mange... Satse på at det fikse sæ snart, førr det e så mye æ skulle fått gjort!

Ønske dæ en flott tirsdagskveld!
Her e det nedtelling til jentehelg på hytta... det ska bli godt *smile*


Les mer om hytta her ***

1 kommentar:

Neverluren hus og hjem sa...

Sjarmerende detaljer fra hytta :-)
Det er sånt som gir en hytte sjel og egenart :-)

Ønsker deg en finfin onsdag!
Ikke lenge til helg nå ;-)
Klem fra Rita

Fremhevet innlegg

Bryllupsplanlegging...

I dag e det faktisk BARE 4 mnd(!!) igjen til den store dagen. Å nu vil æ absolutt si at æ bynne å kjenne litt på det..... men det e kanskje...

Related Posts with Thumbnails

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails