søndag 1. april 2012

Påsken er her....

... for noen er hvertfall påsken igang, men her i huset har vi enda tre arbeidsdager igjen før vi kan innta påskemodusen! Men vi har hatt en liten forsmak av påskekosen på hytta i helga! Søster er kommet hjem på påskeferie, så da va det veldi koselig å nyte helga lamme dem på hytta!
Og det hjelpe jo absolutt på med knallblå himmel og solskinn ♥


Vakreste Stetind. 
(Den mektige «ambolten» kan sees fra minst syv prestegjeld, og fjellet har fra gammelt av vært et karakteristisk seilingsmerke for sjøfarende langs Nordlandskysten. Fjellet ble høsten 2002 kåret til Norges nasjonalfjell - wikipedia).


Fortsatt G O D  P Å S K E ♥

Og til slutt må æ bare få takke for de kjempekoselige tilbakemeldingen om kjøkkenet! E så fantastisk herlig med så gode kompliment, især når man ikke e helt 100% fornøyd sjøl..
Og til de som lurer ang kjøkkenbordet og stolene, så er det arvegods fra mormor. Det er ett gammelt bord som tidligere var i lakkert furu (?) med vinrøde stoltrekk.. (ala hyttestil i mine øya). Men som har hatt to runda med fornying her i huset.. (som du kan se her i ett tidligere innlegg)


6 kommentarer:

Red Hobbitt sa...

Så deilig med hyttehelg, spesielt når det er så godt vær. Jeg har også kost meg ute. Lørdag gikk jeg på ski på grensen og i går på beina i Håkvikdalen. Det er bare så herlig med bållukt i håret og sol på nesen.
For noen fine votter du har, har du strikket de sjøl? Har hatt så lyst til å strikke mariusvotter, men i all annen lyst på div strikkeprosjekter, har jeg glemt det av. Nå er jeg gira igjen, så nå må jeg bare svinge meg og kjøpe garn.
Er så glad for at tradisjonsrike mønstre blir in igjen.
God påske til deg og dine =)

Red Hobbitt sa...

Der ser du, når man er i overkant av interessert i strikking. Legger merke til vottene, men ikke hvem som har de på. Trodde faktisk det var deg, men når jeg nå ser nærmere så mangler jo blant annet en stor mage. Men dere er bra like, du og søstra di.

Tyrifryd ♥ Monica sa...

Herlige bilder;)

Håper dere får en fin påske!
Nyt fridager og permisjonen;))
KLEM

Anonym sa...

I do agree with all the ideas you have offered for your post.

They are very convincing and can certainly work.
Still, the posts are very quick for beginners. May just you please
extend them a bit from next time? Thank you for the post.
My web site ; click the up coming webpage

Anonym sa...

Wоuld it be оk if Ι repοѕt а few οf yοur аrticleѕ ρrovidіng I providе
сredit and sources back to bloggeг.
соm? My blog is in thе exact same niсhе
as yours аnԁ mу reaԁers cοuld definitely learn fгom a lot of the knowledge уοu give here.
Please let me knοw if this ωould
be fine.
Rеgaгԁѕ

Ηere іs my webpagе - pizza oven

Anonym sa...

I would like to thank you for the efforts you have
put in penning this blog. I'm hoping to see the same high-grade blog posts from you in the future as well. In truth, your creative writing abilities has encouraged me to get my own, personal site now ;)

My web-site: cool hot asian videos

Fremhevet innlegg

Bryllupsplanlegging...

I dag e det faktisk BARE 4 mnd(!!) igjen til den store dagen. Å nu vil æ absolutt si at æ bynne å kjenne litt på det..... men det e kanskje...

Related Posts with Thumbnails

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails