mandag 2. juli 2012

E N G A M M E L K R A K K

I fjor sommer falt æ pladask for en gammel krakk æ fant i uthuset hos mamma å pappa. Tydelig at krakken har stått der i mange år, fra mine besteforeldra hadde huset!
Plan va å ha den på badet når det va ferdi oppussa - men til min store fortvilelse så trudde pappa den va gått på dungen under ei ryddeøkt! Borte va den hvertfall! Så da va det bare å glemme hele plan min, å erstatte den gamle krakken med den blåe gamle stolen i stedet.
(selv om det aldri bei det samme)
Du kan tru gleden va stor da krakken dokka opp igjen etter å ha gjemt sæ unna ett år *smile*
Så nu ska den få komme til plassen sin snart...


Fin uke ønskes - her ser det ut til at vi tok med oss regnværet fra Sverige.
Helga har blitt spandert der på fotballturnering.. Første gang æ har opplevd regnvær der og ikke knallsol! (Kanskje ikke meninga at vi ska få oppleve fin sommer i år...)
2 kommentarer:

Marits Hverdagsgleder sa...

Åh for et herlig funn!

Cathrin sa...

Den va nu vældi fin, så kjekt at den dokka opp igjen. Blir jo liksom litt mere stas da når man har ønska sæ nå længe, førr så å gje opp hele greia og vips så e den dær. :o)
Så d e altså dokker som har tadd me dokker alt d hær rægne, hadde æ vesta d så hadde dokker fådd snudd på grænsa. ;o) Men heldivis e d ikke mer en litt over ei uka tel vi ska nyyyyyyte to uke me sol og varme i Tyrkia. Blir så deili atte!
Å da ska nu æ ta me mæ sola, varmen og sommern hjæm igjen...
Ha ei superfin uka!
-klæm-

Fremhevet innlegg

Bryllupsplanlegging...

I dag e det faktisk BARE 4 mnd(!!) igjen til den store dagen. Å nu vil æ absolutt si at æ bynne å kjenne litt på det..... men det e kanskje...

Related Posts with Thumbnails

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails