mandag 20. mars 2017

V I N T E R F E S T U K E

Da va startskuddet gått for den populære vinterfestuka her i byen.
Så her e det masse flotte dame i rallarkjola (Svarta Bjørn) og stødige rallara overalt ei hel uke...


Byen fylles med folk, masse konserta, show og underholdning for både store og små.
CC Cowboys, Unni Wilhelmsen og Henning Kvitnes, Staysman & Lazz + Katastrofe, Hellbillies, Kvelertak og Highasakite er noen av dem som står på scena denna uka :) 

Uka starte alltid med barnetog (kostymetog), og vi tok med oss både en rallar og ei prinsesse.


Barnetoget e fast takst hvert år, og det har det vært sia æ va lita. De første åran gikk æ alltid kledd som rallardame, det va stort da æ bei sminka av mamma, så kom den litt større versjon kor det va tøft å være "baby" og til slutt i ungdomstia så va det "punker" som va det kule! Med sprayfarge i år og lyn tegna på kinnet :) Artige tider!

I år bli det ikke så mye deltakelse fra mi side, men litt blir det.

Onsdag e det middag ute med noen kollegaer fra jobb før vi skal på "Cornelis og damene". Ett show med Hans-Erik Dyvik Husby (Turboneger) og Jenny Jensen. 

Fredag er det Svarta Bjørn-konferanse (ladies only) med Jon Almås som konfransier, og foredragsholdere som Trine-Lise Olsen (komiker), Sophie Elise (blogger), Amal Aden (Forfatter), Gørill Mauseth (skuespiller), Kathrine Aspaas (forfatter og Journalist) og Eva A.Solli (relasjonterapeut). Dagen avsluttes med en tur på byen for å delta på feststemninga som er overalt :)

Og da tenke æ at æ kanskje e fornøyd med min deltakelse :)
#festbrems #80år (hehe)
Ønske dæ ei flott (vinterefest) uke!
Trine

Ingen kommentarer:

Fremhevet innlegg

Mitt 2018

2018 Sålangt, ett av mine favorittår! Året starte med skikkelig sprengkulde, noe som gjør at vi må utsette fortsettelsen på utbygget gan...

Related Posts with Thumbnails

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails