mandag 22. mai 2017

Oppussing - Kjeller (del 1)

Da va første spadetak tatt!

I går da vi kom hjem fra hytta va det nån slitne men veldig positive arbeidskara som holdt på i kjelleren! Fy søren vi e så heldig som har så hjelpsomme flotte venna rundt oss.
Hele kjellergulvet var ferdig hakka og mesteparten av rør va bytta ut!
Nu gjenstår det å få ut all betong, så her e det bare å brette opp arman å gå på med godt mot!

Men når æ vet ka som vente, så e det ingen problem å jobbe på...
Det bli så bra til slutt :)

En kjedelig murkjeller skal plutselig bli en helt ny etasje og ett nytt boareal i huset som kommer til å gjøre så godt å få tilgjengelig for oss alle!

Ser allerede for mæ fotball- og spillekvelda for guttan, overnattingsbesøk for de små, ungdomskvelda med pizza og film og ikke minst jentekvelda for mor sjøl...

Her kommer tv-krok i en åpen hall (vegg til venstre skal fjernes) - teknisk rom/bod på bilde til høyre

Bare det å få egen walk-in garderobe for alt yttertøy og sko bli en helt an verden enn den løsninga vi har i dag med en pitteliten gang kor man snuble i klær og sko daglig! Og i tillegg ett par skolesekka..

Walk-in garderobe

Så har vi jo det berømte vaskerommet. Vi som har vært vant til å stå nede i en kald murkjeller og vaske og tørke klær, skal endelig få ett rom med benkeplass, klessortering og klestørking i mye koseligere omgivelsa..

vaskerommet (så vanskelig det e å bestemme sæ for farge å stil)
 Under belegget lå det e knalltøft flisgulv inne på lilledoen - mulig vi må kjøre samme stil på nytt :)
Vi kan endelig invitere gjesta på overnatting når vi får ett ekstra rom (og det i tillegg til hver sitt soverom til alle oss - L Y K K E ). Det har vært ett savn i alle år!
Og gjett om den muligheten skal utnyttes! Det skal bli en befrielse og endelig ha mer enn nok plass til å kunne invitere og åpne dørene når behovet melde sæ! Da kommer den nye etasjen godt med!
En helt egen gjeste-etasje :)

Ungdomsrom/gjesterom

Det blir mange intense arbeidsmåneda fremover, men herregud så deilig det e å være igang!
Æ velge å gå på med GODT mot, å se frem mot den champagnen som skal sprettes når målet e nådd og vi kan nyte alt som vi har fått til :)

DET BLIR DIGG!


Så kjenne du arbeidsløsta trigge eller du treng noen gode treningsøkte, så e det mer enn nok å ta tak i her i huset :) ;)


Ønske dæ ei super uke!
Snart helg.. LANGhelg :)

Byggeklæm
Trine

Ingen kommentarer:

Fremhevet innlegg

Mitt 2018

2018 Sålangt, ett av mine favorittår! Året starte med skikkelig sprengkulde, noe som gjør at vi må utsette fortsettelsen på utbygget gan...

Related Posts with Thumbnails

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails