mandag 22. mai 2017

Oppussing - Kjeller (del 1)

Da va første spadetak tatt!

I går da vi kom hjem fra hytta va det nån slitne men veldig positive arbeidskara som holdt på i kjelleren! Fy søren vi e så heldig som har så hjelpsomme flotte venna rundt oss.
Hele kjellergulvet var ferdig hakka og mesteparten av rør va bytta ut!
Nu gjenstår det å få ut all betong, så her e det bare å brette opp arman å gå på med godt mot!

Men når æ vet ka som vente, så e det ingen problem å jobbe på...
Det bli så bra til slutt :)

En kjedelig murkjeller skal plutselig bli en helt ny etasje og ett nytt boareal i huset som kommer til å gjøre så godt å få tilgjengelig for oss alle!

Ser allerede for mæ fotball- og spillekvelda for guttan, overnattingsbesøk for de små, ungdomskvelda med pizza og film og ikke minst jentekvelda for mor sjøl...

Her kommer tv-krok i en åpen hall (vegg til venstre skal fjernes) - teknisk rom/bod på bilde til høyre

Bare det å få egen walk-in garderobe for alt yttertøy og sko bli en helt an verden enn den løsninga vi har i dag med en pitteliten gang kor man snuble i klær og sko daglig! Og i tillegg ett par skolesekka..

Walk-in garderobe

Så har vi jo det berømte vaskerommet. Vi som har vært vant til å stå nede i en kald murkjeller og vaske og tørke klær, skal endelig få ett rom med benkeplass, klessortering og klestørking i mye koseligere omgivelsa..

vaskerommet (så vanskelig det e å bestemme sæ for farge å stil)
 Under belegget lå det e knalltøft flisgulv inne på lilledoen - mulig vi må kjøre samme stil på nytt :)
Vi kan endelig invitere gjesta på overnatting når vi får ett ekstra rom (og det i tillegg til hver sitt soverom til alle oss - L Y K K E ). Det har vært ett savn i alle år!
Og gjett om den muligheten skal utnyttes! Det skal bli en befrielse og endelig ha mer enn nok plass til å kunne invitere og åpne dørene når behovet melde sæ! Da kommer den nye etasjen godt med!
En helt egen gjeste-etasje :)

Ungdomsrom/gjesterom

Det blir mange intense arbeidsmåneda fremover, men herregud så deilig det e å være igang!
Æ velge å gå på med GODT mot, å se frem mot den champagnen som skal sprettes når målet e nådd og vi kan nyte alt som vi har fått til :)

DET BLIR DIGG!


Så kjenne du arbeidsløsta trigge eller du treng noen gode treningsøkte, så e det mer enn nok å ta tak i her i huset :) ;)


Ønske dæ ei super uke!
Snart helg.. LANGhelg :)

Byggeklæm
Trine

Ingen kommentarer:

Fremhevet innlegg

Nominert til Interiør- og designblogg-awards 2018

Så gøy! For en "liten" blogg som det her, så e det stor stas å få en mail som sir at man er nominert til årets interiør- og desi...

Related Posts with Thumbnails

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails