fredag 8. september 2017

Stilforandring - fra gammel til nytt

Sakte men sikkert får man litt mer inntrykk av korsn det kommer til å bli i nydelen på huset... Fortsatt like spennanes, om ikke litt mer..
 
Det å tegne ett utbygg med den "perfekte" løsninga syns æ va litt vanskelig. Det høres og ser så lett ut, men når du skal bestemme dæ for korsn du vil ha det til slutt, så bli valgan plutselig så mange...
Egentlig litt sånn æ hadde det når vi skulle pusse opp badet! Det e så uendelig med løsninge! Av og til alt for mange! (og da bli æ så usikker)


Man hente jo gjerne inspirasjon litt rundt omkring, men det å ta de rette beslutningen kan være vanskelig om man ikke e veldig bestemt og stilsikker!

Huset vårres e bygd på 40-tallet og e ett typisk "svenskhus".
Da syns æ d e viktig at nydelen også passe inn med den gamle delen når alt e ferdig.
For såklart, hadde æ bygd hus i dag så hadde æ nok valgt ett funkishus!
Æ elske store vindusflate og stor takhøyde! Og husan e jo bare råstili i sæ sjøl!

Her blir vinduan på huset gjenbrukt enn så lenge. Vi flytte de bare ut i nydelen.Men i tillegg har æ fått tegna inn smale lange vindu i hjørnan på utbygget. To av vinduan kommer i stuedelen og to kommer oppe på soverommet til eldstemann. I tillegg får vi samme vinduet i trappegangen nede.


Som æ har sagt tidligere så hadde æ gjerne villa hatt store glassdøre i stua, men da har vi måtte lagd stue på hele første etasjen. (kanskje om nån år?)

I spisestuedelen som vi får (stuekroken i dag), kunne æ tenkt mæ å hatt større vinduer etterhvert. Sånn at vi kan få inn masse lys. Men vindusbytte kommer nok etterhvert når bordkleet byttes på hele gammelhuset.
For på nydelen bli det ligganes bordkle.
Æ syns ligganes bordkle e så mye finere enn ståanes!

Og til slutt så bli det hvite huset forvandla... for vi skal ikke ha hvitt hus til slutt ;)

Men alt det får komme på side 2!
Nu e det utbygget som gjelde...


Tenk F R E D A G!
Æ like det :)Ingen kommentarer:

Fremhevet innlegg

Bryllupsplanlegging...

I dag e det faktisk BARE 4 mnd(!!) igjen til den store dagen. Å nu vil æ absolutt si at æ bynne å kjenne litt på det..... men det e kanskje...

Related Posts with Thumbnails

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails