fredag 12. januar 2018

Utfordringe må man ta!

Så va det fredag igjen, og det like vi :)
Regne med æ ikke e aleina om det!

Her går hverdagen sin vante gang, for min del i litt mer slow motion. Men det kommer sæ etterhvert!
Endel nye utfordringer, men står han av når æ vet det bli bedre!

Detta året byr også på mye spennanes da vi har ett bryllup som skal planlegges samt ett hus som skal gjøres ferdig!Etter vi bynte med utbygget i sommer, så har planlegginga av bryllupet blitt lagt litt til sides. 
Man skulle jo egentlig tru at ei jente ville bruke all si tid på å planlegge drømmedagen, men æ har vært overraskanes laidback på det hele!  Mulig æ jobbe best under press :P
 
Men nu e æ omsider igang, så skal æ nok komme i mål til august!
Har jo også en super gjeng rundt oss som hjelpe oss der det trengs!
Og for å være tidlig ute i forhold til gjestan, så laga vi oss ett eget "save the date" arrangement på facebook kor dem har fått opplyst om dagen og datoen i god tid. Så vet hvertfall dem ka sommeren byr på ;) Så skal du gifte dæ, så anbefales det!
Vet mange sende ut kort, men koførr bruke penga på unødvendige ting?Nu e det bare å komme sæ i snekkerklærne og fortsette der vi slapp ifjor.
Glær mæ stort til fortsettelsen, bare det å få ett helt nytt soverom. Ikke minst hvert sitt til de minste.. Romdeling e ikke alltid like positivt!  (les: leggetid)

Og i tillegg til bryllup å snekring, så skal året brukes til å bygge opp min nye hobby som selvstendig forhandler av Forever Living. En bijobb æ stortrives med, og som æ håpe flere vil ta del i i det nye året! Du finn mæ på egen facebookside foreløpig. Og legg dæ mer enn gjerne til ;)

Mange utfordringe i 2018 :)


Årets første (og kanskje største) utfordring e allerede tatt, da æ har blitt fast medlem på "hverdagsmammaer" på snap, der skal æ være med å dele av hverdagen vårres lamme en gjeng herlige mødre! Man må jo "bjuda på", sant? ;) (helt Trine med andre ord)
Håpe du vil følge oss der inne :)
Du finn oss også på Instagram og facebook


Mye å glede sæ over i det nye året!

Ønske dæ en super fredag.
Helgeklæm
Trine

Ingen kommentarer:

Fremhevet innlegg

Mitt 2018

2018 Sålangt, ett av mine favorittår! Året starte med skikkelig sprengkulde, noe som gjør at vi må utsette fortsettelsen på utbygget gan...

Related Posts with Thumbnails

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails