fredag 12. januar 2018

Utfordringe må man ta!

Så va det fredag igjen, og det like vi :)
Regne med æ ikke e aleina om det!

Her går hverdagen sin vante gang, for min del i litt mer slow motion. Men det kommer sæ etterhvert!
Endel nye utfordringer, men står han av når æ vet det bli bedre!

Detta året byr også på mye spennanes da vi har ett bryllup som skal planlegges samt ett hus som skal gjøres ferdig!Etter vi bynte med utbygget i sommer, så har planlegginga av bryllupet blitt lagt litt til sides. 
Man skulle jo egentlig tru at ei jente ville bruke all si tid på å planlegge drømmedagen, men æ har vært overraskanes laidback på det hele!  Mulig æ jobbe best under press :P
 
Men nu e æ omsider igang, så skal æ nok komme i mål til august!
Har jo også en super gjeng rundt oss som hjelpe oss der det trengs!
Og for å være tidlig ute i forhold til gjestan, så laga vi oss ett eget "save the date" arrangement på facebook kor dem har fått opplyst om dagen og datoen i god tid. Så vet hvertfall dem ka sommeren byr på ;) Så skal du gifte dæ, så anbefales det!
Vet mange sende ut kort, men koførr bruke penga på unødvendige ting?Nu e det bare å komme sæ i snekkerklærne og fortsette der vi slapp ifjor.
Glær mæ stort til fortsettelsen, bare det å få ett helt nytt soverom. Ikke minst hvert sitt til de minste.. Romdeling e ikke alltid like positivt!  (les: leggetid)

Og i tillegg til bryllup å snekring, så skal året brukes til å bygge opp min nye hobby som selvstendig forhandler av Forever Living. En bijobb æ stortrives med, og som æ håpe flere vil ta del i i det nye året! Du finn mæ på egen facebookside foreløpig. Og legg dæ mer enn gjerne til ;)

Mange utfordringe i 2018 :)


Årets første (og kanskje største) utfordring e allerede tatt, da æ har blitt fast medlem på "hverdagsmammaer" på snap, der skal æ være med å dele av hverdagen vårres lamme en gjeng herlige mødre! Man må jo "bjuda på", sant? ;) (helt Trine med andre ord)
Håpe du vil følge oss der inne :)
Du finn oss også på Instagram og facebook


Mye å glede sæ over i det nye året!

Ønske dæ en super fredag.
Helgeklæm
Trine

Ingen kommentarer:

Fremhevet innlegg

Nominert til Interiør- og designblogg-awards 2018

Så gøy! For en "liten" blogg som det her, så e det stor stas å få en mail som sir at man er nominert til årets interiør- og desi...

Related Posts with Thumbnails

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails