tirsdag 20. mars 2018

Kun for damene

Her i nord har byen vært i ny feststemning under årets vinterfestuke.
Ei lang uke med masse konserta, underholdning og feststemte nordlendinga!

Fredagen deltok æ på årets SvartaBjørn konferanse. En årlig konferanse for byens damer!
Alltid ett høydepunkt med flotte konfransiera, foredragsholdera og underholdning!
Å i år som alltid va det ny suksess.


Per Sundnes overraska virkelig da han sto å tok i mot alle damene med gode klæmma!
En koselig start på en lang dag ;) I tillegg til å mingle i mengden bydde han masse på sæ sjøl. En herlig og flott konfransier!


Silje Vallestad holdt ett flott foredrag om dagens og fremtidens teknologi og korsn vi menneska vil bli erstatta av fremtidige robota. Utrulig spennanes foredrag. Kor e egentlig verden om 20 år? Vil det meste skje ved hjelp av robotstyrte menneska, bila og maskina? Før det skjer jo allerede... Spørsmålet e vel kor mye som e erstatta av dem, og ka skal vi gjøre da? ;)


Marion Knutsen (årets Narviking 2016) snakka åpent ut om den store Tysfjordsaken og de mange utfordringen i livet! Og ikke minst kor ille folkesnakket kan være og kor liten man fort kan bli i samfunnet når man står frem om ting som helst skal ties ihjel!

Hurra for store stemma, åpenhet og for at seksuelt misbruk e blitt så stort oppslått i media!
Måtte det fortsette sånn at tabuet rundt temaet blir borte, at ofran bli hedra for å tale sin sak og at forgriperan får den straffa de fortjene (pluss litt til)!


Linda Rondestvedt, en av byen populære PT'a snakka om det å "gi litt mer faen"!
Kor viktig det e å fokusere på oss sjøl og det som passe oss best og ikke sammenligne oss med alle andre.
Vi må slutte å trøkke oss sjøl ned når vi ikke klare å bestige like mange fjelltoppa som naboen eller trene like mange tima som kollegaen!
"Jaget" e blitt stort i den store internettverden og man kan fort føle sæ veldig liten om man ikke oppnår det som forventes av samfunnet rundt oss!


Göran Persson - sveriges tidligere statsminister! Leve i dag av å reise rundt å holde foredrag i tillegg til at han e blitt bonde.
Han snakka mye om viktigheta rundt det å tale sin sak! Det å stå på for det du trur på, bruk snakketøyet for å nå frem til andre. E du god å prate, kan du være ekspert på akkurat det du vil!
Og en god taler trenger ikke manus ;)


Også har vi flotte gode Wenche Myhre som bydde på sæ sjøl og sitt liv! Artistlivet, ekteskapene, humor og alvor hand i hand! Ei herlig dame med en vakker stemme og akkurat like fantastisk som æ har forestilt mæ! Ei dame du bare har løst å gi en god klæm!


Synnøve Skarbø avslutta konferansen med å fortelle om sin ryddemani, og fikk nok eihver husmor til å vri sæ litt i stolen av skjemsel da ho ga gode rydderåd! Korsn vi skal gå frem for å slepp å gjøre jobben så mange gang! Ryddinga skal jo gjøres kun en gang, men vedlikeholdet må skje i det daglige!
Ho klarte nok å gi mange en ny giv til å gå hjem å rydde i hver en krok!

 

 Og med fotograf i salen bli man fort busta å klistra på storskjerm ;) Lunsjen bei spist i godt selskap og med flott utsikt fra Linken Restaurant.


Mens vi fikk musikk bl.a fra skoleeleva ved musikklinja og en populær trubadur fra byen.


Også avslutta vi hele seansen med en aldri så liten selfie med de her to!
Av og til e ord helt unødvendig :)

En flott dag, og æ glær mæ allerede til neste år :)

Og det e sant som Per Sundes sa "detta må være Norges best bevarte hemmelighet!"
En helt egen kvinnekonferanse med masse flotte dame i salen!


Trine

Ingen kommentarer:

Fremhevet innlegg

Mitt 2018

2018 Sålangt, ett av mine favorittår! Året starte med skikkelig sprengkulde, noe som gjør at vi må utsette fortsettelsen på utbygget gan...

Related Posts with Thumbnails

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails