mandag 7. februar 2011

GIVE AWAY

Har du som mæ, lagt merke til de nydelige emaljeskiltene til Ramsign?
(trykk på linken førr å se flere flotte skilt)
Og kanskje allerede har ett egetdesignet skilt på ønskelista?
Nu kan DU bli den heldige vinner av akkurat det skiltet...

For å delta i konkurransen, har min kjære bestemt at du skal fortelle mæ om
ditt beste VM øyeblikk innenfor skisporten.
(med tanke på VM i oslo som starter snart)...  
(Gøy å se om det fins mange sportsinteresserte damer der ute...)

Har du ikke egen blogg, så kan du legge igjen anonym kommentar. Men da må du huske å legge ved mailadresse, så æ finn dæ tilbake om du blir den heldige vinneren!

Alle sammen kan delta!
Trekning 1.mars


Lykke til ♥


Foto: Ramsign.no
28 kommentarer:

Anonym sa...

må d være vinteridrett? kan vi ta med f.eks fotball? :)

Fro (Idyll på landet...) sa...

Åh - VM- øyeblikk...det blir verre... Jeg ser som regel bare på og lar det gå "tvers gjennom"...la meg nå tenke litt...

Det må være da Alsgaard gikk fra Brink i stafetten og tok gull.
Så krysser jeg fingrene! :)

Klem

Franske drømmer sa...

VMfinalen i håndball i 99, da Norge slo Frankrike med et mål etter ekstraomganger! Jeg var 11 år og håndballidiot, og husker jeg hoppet i sofaen da Norge vant! ;)
Good memories! ;)

Marit sa...

Åh så flotte skilt! Jeg har vært på jakt etter et sånt skilt til det nye huset, der jentene og jeg bor. Takk for sjansen til å vinne! :)

Mitt største VM-øyeblikk var herrestafetten i VM i Falun i 1993; med alle de "gode gamle gutta" :)

Hjem Kära Hjem/ Anna sa...

Hihi! var, til jeg leste at Fro sett på fotball VM i -)), helt sikker på at jeg såg på fotballvm i -94. lurer på hva jeg såg på da?? EM...
Uansett, nå er jeg på gang o sommeren -94, Västervik. Mine venner som jeg reiste med orket IKKE å se på fotball, men det gjorde jeg...ilag med ALLE pene menn!
Sverige (Jeg er svensk) tog bronsje!

Klem Anna

Cathrin sa...

Huff, du gjør d ikke enkelt førr en stakkar som syns sport på tv e nåkka kjedelie greier og som har et sånt skilt rimeli høyt oppe på ønskelista....
Æ har ikke nån minna me spesielle datoa, spesielle idrettsutdøvera eller spesielle plassa. Men æ huske vældi godt stæmninga på barneskola når vi fikk lov å sett foran tvn i en krok av musikkromme på rødskola og se på de superflinke skiguttan. Guttan i klassn viste stort engasjement og innlevelse, hoia, heia og ropte... vi jentn va litt mer lavmælt, muli vi syns den største stasn va at vi faktisk fikk være inne og ikke minst se på tv i et frimenutt. :o)
Huske ikke korn år dettan kan ha vært, men vil tru d må ha vært en av di siste åran på barneskola...

Ellers så huske æ godt når vi va små og tvn kun hadde en kanal...næmli NRK...og dær gikk d på vintern sport hele søndag formiddag, VM eller ikke. Hjæmme hos oss brukte tvn å stå på hele søndagsformiddagen, uansett om nån så på eller ikke og lydn av folk som heia, kubjelle og stavtak e endel av de goe barndomsminnan. Blei så koseli stæmning i stua dissan dagan. Ofte når æ e på jobb på søndagan og e innom hos eldre folk som har sport på tvn på så får æ dennan goe følelsn i mæ...blir litt lita igjen et lite øyeblikk! :o)

Nu vet æ ikke om du gokjenne dettan som et godt VM-minne, men krysse fingran alt æ har...førr di skiltan dær e bare så stili og vi træng sårt et navneskilt atme ytterdøra...har jo tross alt bare bodd hær i snart 6 år... ;o)

-klæm-

hejsa80 sa...

Mitt beste ski-vm minne må være vm i 1991. Jeg gikk på barneskolen og i hvert friminutt gikk vi inn på et rom der tv sto på og vi fikk sett på vm :)

Linda sa...

Kjempe flott premie du har:)

Mitt Beste VM minne e fra VM i Trondheim 1997. Det va et sinnsykt liv i løypa. folk som syng "Miika Myyllele, Mika myllele" høres over hele løypa. Virkelig et minne for livet:) Skulle gjerne vært i oslo under VM:)

klæm

Unknown sa...

Alle har jo fått spørsmålet om hvor de var når Oddvar Brå brakk staven og det husker jeg veldig godt for det var første gangen jeg hørte mamman min banna så det lyste, mens hun hoppa opp og ned og ignorete barn og barnebarn i et fullstendig hysterisk anfall.....

Se da for i helvete å gi den mannen en stav, for faan, idioter!!

Vi andre satt å holdt pusten for nå var vi alle sikre på at gullet gikk til helvete, men det klarte han selv om han måtte dele det med en russer hvis jeg ikke husker helt feil!
I ettertid har det vært mange store øyeblikk og jeg har vel stått å hoppa noen ganger selv, men den doble opplevelsen den gangen står som spikret;-D

Klem fra Grete

Merete K. sa...

Hei :-)

Koselig blogg og kjempefine skilt;-)

Ski VM 1982
*************
Berit Aunlis gull var Norges første VM-gull i langrenn for kvinner. Løpet var den raskeste 10 km i historien og den første under 30 minutter.

Mvh Merete (m-korsg@online.no)

Merete Johansen (merete1974@hotmail.com) sa...

Det minnet som absolutt har brent seg fast i mitt minne, er selvfølgelig under VM i Oslo, 25 februar 1982, da hele skolen var samlet i gymsalen............ Stor jubel og ståhei, da legendariske Oddvar Brå brakk staven........

Hyl, tårer, sinte lærere....

Er som i går han gikk:))

Vimså sa...

Kjempeflott gave.

VM-minne ja - Ja, den er vel i grunn i så vanskelig..
Med en fargerik Helly Hansen jakke var jeg frivillig under VM på ski i Trondheim i 1997. Har faktisk jakka enno.
Det var kaldt til tær og kropp - var med i gruppa som hadde ansvar for sikkerheten.. Hadde veldig sansen for at ERling Jevne skulle vinne 5 mila- noe som dessverre ikke skjedde..
Det var en folkefest i Granåsen de dagan..
Mari Johanne

Anonym sa...

Wow, dette spørsmålet er jo perfekt for meg. De minnene jeg har fra før er jo å sitte sammen med mamma og pappa på påskefjellet mens mormor jubler høyere enn alle tilskuerne til sammen.

Men det er et minne jeg gleder meg utrolig til og få. Klassen min var utrolig heldig og ble spurt om vi ville jobbe under Ski-Vm som en del av undervisningen. Jeg har talt ned siden dagen vi fikk vite det. Det høres jo utrolig lite ut, men jeg gleder meg utrolig mye til og selge pølser til entustiastiske tilskuere. Jeg gleder meg til og oppleve stemningen på nært hold i 11 dager! Jeg vet det blir et fantastsk minne for livet. Og det beste er jo at jeg får oppleve alt med kjæresten min og mine beste venner fra klassen.


emilie_-@hotmail.com

Anonym sa...

Då Kari Traa tok gull i singlekjøring OL i Salt Lake City 2002! -då var jentegjengen ellevill av glede, vi hoppa ut av vinduet i snøen; baklengs salto, mageplask, englar i snøen...
elsolelsol att hotmail.com

Hjemme hos meg sa...

Hei!
Fine skilt og jeg vil være med :)
Det må være fra den tiden Ullvang og Dæhlie holdt på som verst!
Da var man stolt av å være nordmann ;)

Krysser fingrene for et skilt ;)

Klem Anette, som også har give away ;)

Ellen - my royal dream! sa...

Mine ski VM minner er i sammenheng med Marit Bjørgen! Det var super gøy da hun var i toppform, som hun også er nå :) Men jeg husker også veldig godt den perioden hun hadde som hun var mye dårlig og resultatene var dårlige. Men med min hukommelse husker jeg ikke om dette var VM eller OL? Hmm.. Men min tanke er hvertfall MARIT BJØRGEN! :)

Hihi! Morsomt å være med!

Ønsker deg en fin kveld!
Klem Ellen :)

Frøken H sa...

Mitt beste VM-øyeblikk må bli fra ski-vm i Trondheim i 1997, når Bjørn Dæhlie regjerte pallen! :) Gleder meg til ski-vm i Oslo begynner! ;)

Nydelige skilt, så krysser fingra nå ja! ;)

klem Frøken H

Liv sa...

Hei hei, og så gøy at du likte minisalongen min! Jeg er så fornøyd selv, og vil helst flytte inn der *hihi*

ÅÅ, for en vakker og spesiell premie, DEN ville jeg gjerne ha vunnet!
Men altså sport da..jeg er jo egentlig en liten sportshater. Takket faktisk nei til gratisbilletter til VM nå, og gjett om jeg blir mobbet for det da, for som jeg har skjønt er jo det noe alle vil ha *fnis*

Men skulle det være ett minne, så må det være da Oddvar brakk staven! Jeg husker den dommedagsfølelsen som hersket, og kommentatoren som skrek " gi nå mannen en stav da for h..." Og jeg var vel 12 år eller noe sånt :-)

Jeg håper alt er bra med deg og dine, og at du har en fortreffelig kveld videre!

Stor klem fra Liv :-)

Regnbuedrops sa...

Hei Trine.
så gøy at du slang deg på give awayen min. Da må nesten jeg slenge meg med på din også. Men nå er jeg veeeldig intr i sport så der kan jeg ikke bidra med så mye =P
klem heidi

Timoteia sa...

Hehe, ja, litt sportsinteressert er jeg da, men det er ikke så lett å plukke ut et favorittminne. Kanskje da Brink stivna, og Alsgård gikk inn til gull? Ja, da va det jubel :)
Fin blogg og fin goveaway *håper jeg vinner*
Klem

Margrethe sa...

Stafetten for herrer i 1994 på Lillehammer, da jeg var 14 år og var og så på :) mkarijord@gmail.com

Anonym sa...

Det var faktisk idag!! Petters gull på 3 mila!! At gulvet holdt den hoppinga mi på innspurten er helt utrolig!!

Michelle
michellenibe@hotmail.com

Linda Lundell sa...

Heia du!

Ja æ e jo blitt så gammel at det ikke e tvil om ka æ huske best. Selvfølgelig da Brå brakk staven... Det var jo fantastisk spennende. Ellers er det jo mange spennende øyeblikk som kunne vært nevnt, men det får bli en annen gang.

Flott blogg du har Trine! Er stadig vekk innom. Hils dine og ha en fin dag :-)

♥ Linnie ♥ sa...

De beste minnene må være fra årets VM så langt :)

Når Northug ENDELIG viste følelser - og gråt, og Marit Bjørgens formidable innsats for gullet :)

Klemklem =)

MERETE sa...

Heia:)
Vet du , æ va ikke store tøtta, men æ må si at det har brent sæ fast da Brå brakk staven.
Har alltid vært gla i å se på vintersport der nordmenn har hevda sæ godt! Så på da Brå brakk staven sammens me mi nu avdøde farmor...
D e utrulig spennanes å se spesielt det siste partiet før mål:)
De skiltan der e jo bare nydelig og krysse fingra å tær på at æ kan være den heldige:)

Ha ei fin uke!

Klæm

BMB sa...

Det må definitivt være når Marit Bjørgen tok sitt 3. gull i VM i Oslo i år! En helt fantastisk prestasjon!!!

Hilsen Beate M B

Unknown sa...

Marit Bjørgen tok gull.
Mannen jublet, hoppende i sofaen med armene i været. Prinsessa stod og hermet på gulvet... "Pang" Der knakk jaggu sofaen. :-)

Jeg følger ikke med på vm, men nå ble det jammen gøy for meg også.
Jeg må nemlig få ny sofa! :-D

Isabell sa...

Heia!
Jeg har ikke fått meg med at du har Give Away. Koselige skilt og jeg håper jeg er med i trekinga. :)
Jeg syns VM er super artig!! :) Jeg har ikke noen spessielle VM øyeblikk innenfor skisporten men i går med Marit Bjørgen var super spennenes og kjempe artig! :)

Klem Isabell :)

Fremhevet innlegg

Prosjekt nystue - vindusforinge og høstkulde

Uka e godt igang, og høsten har virkelig slått til.. Både skjerf å tjukkere jakka e tatt frem.. og vedfyring e blitt ett lite must i hverda...

Related Posts with Thumbnails

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails