tirsdag 1. mars 2011

Og vinneren er....

Da har min kjære tatt oppgaven veldi seriøst, og lest gjennom hver enkelt kommentar med vm-minna. Han bestemte sæ førr at vinneren skulle være den som skreiv beste kommentar. (Han fikk velge sjøl korsn han ville trekke vinnern)

Hans begrunnelse er:

Det e ikke ett spesielt minne, men opplevelsen i sæ sjøl fra ski-vm. Beskrivelsen va veldi god og beskreiv gode minna som han kjente sæ godt igjen i fra det som han sjøl forbinde me skisporten. 


... og vinneren la igjen denna kommentaren:
Æ har ikke nån minna me spesielle datoa, spesielle idrettsutdøvera eller spesielle plassa. Men æ huske vældi godt stæmninga på barneskola når vi fikk lov å sett foran tvn i en krok av musikkromme på rødskola og se på de superflinke skiguttan. Guttan i klassn viste stort engasjement og innlevelse, hoia, heia og ropte... vi jentn va litt mer lavmælt, muli vi syns den største stasn va at vi faktisk fikk være inne og ikke minst se på tv i et frimenutt. :o)
Huske ikke korn år dettan kan ha vært, men vil tru d må ha vært en av di siste åran på barneskola...

Ellers så huske æ godt når vi va små og tvn kun hadde en kanal...næmli NRK...og dær gikk d på vintern sport hele søndag formiddag, VM eller ikke. Hjæmme hos oss brukte tvn å stå på hele søndagsformiddagen, uansett om nån så på eller ikke og lydn av folk som heia, kubjelle og stavtak e endel av de goe barndomsminnan. Blei så koseli stæmning i stua dissan dagan.  
GRATULERE SÅ MASSE, KJÆRE CATHRIN!
Send mæ adressen din, så ska æ videresend det til Ramsign *smile*

2 kommentarer:

Cathrin sa...

Ååååååååååååååå, e d klar over kor gla æ blei nu!!! Blei rætt og slætt en aldri så litn seiersdans i stua, og d e ikke bare bare ska æ si dæ me støle muskla etter en time me zumba. Han Glenn kika nu førvirra ut fra dataromme å lurte på ka æ styra me...hehe...
Tuuuuuusn, tuuuusn takk! Endeli ska vi få oss dørskilt me navnan vårres på!
Gje din kjære en megasuss fra mæ!
Mail me adr. e på tur, og kan love at mailboksn kommer tel å bli flitti sjekka di nærmeste dagan.
-knuseklæm tel dokker bægge to-

Hjem Kära Hjem/ Anna sa...

GRATTIS til vinneren!!

Klem Anna

Fremhevet innlegg

Prosjekt nystue - vindusforinge og høstkulde

Uka e godt igang, og høsten har virkelig slått til.. Både skjerf å tjukkere jakka e tatt frem.. og vedfyring e blitt ett lite must i hverda...

Related Posts with Thumbnails

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails