fredag 8. juni 2018

Utdrikningslag

Herrejemini.. Æ blei regelrett tatt på senga!
Oppi alt bryllupsstyret, så har æ ikke via en eneste tanke til mitt eget utdrikningslag!
Vi e jo bare i juni :)

Men der sto ho... plustelig... på soverommet!
Mi gode fine venninne som bor så alt for langt unna! Plutselig vekk ho mæ på en helt normal lørdag..

"God morn snuppa, e det våken? I dag skal vi ut å sykle litt"

Så da va det bare å kle på sæ sykkelklær og pakke sekken med nødvendige ting, som æ klarte å huske på i vakuumet æ plutselig va i!

Å mens æ sto der å stelte mæ fikk æ servert en deilig kopp kaffe!
Trur ikke helt det gikk opp for mæ ka som egentlig skjedde... Men lydig som æ e, så adlyde æ ordre og gjor som æ fikk fortalt!
Og stakkar lille Inemor som hadde så mye plana med mamsen sin denna lørdagen.. Kem skulle gjøre alt lamme ho nu? Ho va jo enda mer forvirra enn mæ..Man skal jo holde avtalan!
Men pappan hadde jo fått me sæ alt, så han hoppa inn i den plan med ho, sånn at mamman kunne dra..

Å sportye snuppa tok over snapdagen min og sendte dagen "live" for alle følgeran vårres på "ViMedBarn". Makan t jente altså :) Vi alle har jo ulike hobbya, og jammen stupte ho rett inn i oppgaven med største selvfølgelighet! Æ e enda målløs!
Sykkelturen va heldigvis av den rolige sorten! En kosetur med ei god venninne, fylt med koselige samtala på veien..de som æ aldri får nok av!
Men den va også fylt opp med små stopp... 

Første stopp... ny venninne... deilig frokost! Koselige samtala før turen gikk videre..

Andre stopp... svigersøster....Det va da æ bar rett i tutinga...
da bynte det egentlig å gå opp for mæ ka som egentlig skjedde! Selvfølgelig va svigersøster med! Men så langt hadde ikke hode mitt tenkt enda... Så da bei æ rørt langt inni sjela akkurat sånn som æ bruke å bli når gleden tar overhånd! 
Ja også va det jo ei aldri så lita utfordring...arrangert av ho!
Hoppe tau, blåse såpeboble, samt litt lettere oppvarming med litt ballerinahopp... Tja.. midt på E6.. koførr ikke! Fullførte selvfølgelig med glans..

Vi avslutta seansen med en liten kaffepause hos mamman til fine forlovern min, som bor rett atme andre stoppet. Det va bare en liten unnamanøver ;) Men gjett om den kaffekoppen va god da!

Så sykla vi videre..æ å ho fine.. mens de andre hoppa i en bil...

Tredje stopp.. Enda ei til venninne... og en HEST!
Ingen vits å få panikk selv om æ aldri har ridd.. æ e faktisk livredd hesta! Har æ alltid vært!
Ridde engang på barneskola da vi va på klassetur.. hesten gikk plutselig sin egen vei.. å æ bei livredd! Å sia har æ aldri turt å prøvd...FØR NU. Men utfordringe kan jo vær artig ;)
Så der sto æ sie om sie med den store fine hesten..som æ også skulle komme mæ opp på! Ikke særlig grasiøst syn! Takk gud dem fikk det på film... haha! Huff!
I det æ skal prøve å dra mæ opp på hesteryggen, så kjente æ en intens medfølelse for den stakkars hesten! Tenk å skal slite på det her ugrasiøse menneske! Som ikke har teket på nå som har med hest å gjør! Men opp kom æ! Å hesten hadde det fint... :P
Så forsatte turen min videre på hesteryggen.. i koselig selskap av hesteeier som trygt leide mæ frem til ...
....Fjerde stopp....
..der sto lillesøster og venninne nr 4...og en feststemt gjeng.. partymusikk på høytaler og veivende flagg...utfor kirkegården... Men det syns æ va så koselig for æ e sikker på det va nån der som tok del i dagen min ;)
Av hesten og klar for oppgave 3... Tegne min kjære på ett lærret med sprittusj.... morragave... va plan!
Med nå godt å drikke attått ;)
Fullførte selvfølgelig den oppgave også med glans! Syns æ sjøl...
Men turen måtte fortsette i det gode selskap... de andre kjørte videre.. vi sykla...mista kjea og måtte fikse... vi sykla til sykkelstien tok slutt... der sto dem alle sammen med venninne nr 5 og veiva jublanes med norske flagg...

Full oppdressing i hjemmelagd brudekjole (strisekk), lekre sandala med matchanesse hanska samt brudeslør... Plukka egen brudebukett og måtte stoppe bila for å danse brudevalsen!
Men der sa det stopp for "frøken pyse"... Æ STOPPE IKKE NÅ BILA!
Huff at man skal være så teit å ikke tørre å drite sæ litt ut! Men med god hjelp prøvde de.. Men kem ville stoppe når hovedperson hold på å grev sæ ned i ett stort holl!
Snill som dem va fikk æ en dans med ei av snuppen mine som tok en for laget ;)
Så æ vil si vi fullførte den å med glans! Sant? :)

Det æ ikke la merke til under denna seansen va at syklan bei festa på bil, så sykkelturen va plutselig over! Nu va det bare å sett sæ i bilen å sitt spent å vente på kor vi skulle ende opp!

Og det gikk ikke lenge før vi svingte av veien å kjørte opp mot en nyyydelig gammel gård!
Ett hytteparadis! 
Æ som hadde ønska mæ hyttetur til utdrikningslaget fikk ønske mitt oppfylt! Ett døgn lamme mine fine venninne som styra som bare det for å gjør opplevelsen min helt topp!
Fy søren som æ kosa mæ!
Tapas til lunsj, sminking uten speil, ut å finn bordpynt i naturen og dekke på middagsbordet.. før æ bei beordra til å sette mæ ned på en stol med bind for øyan!Når du sitt der uten å se... uvitanes ka som vente... å høre TOM JONES på anlegget... da e det vel egentlig ingen tvil? Spørsmålet va bare "kem e det?"
Jepp.... helt sant! Æ fikk stripper... haha... kleint, kult, morsomt, harry...tja uansett korsn ord som passe best beskrive litt den følelsen! Men så sporty da!
Siste oppgave bei altså fullført med stil... bare at denna gangen va det ikke min oppgave :P
 

Døgnet gikk så alt for fort!
Men gjett om æ leve lenge på den!

Nu e det bryllup neste.... knappe to måneda igjen... vet ikke om æ har helt kontroll...
Men før den dagen kommer, så må nok min kjære også ut i ilden!

LYKKE TIL :) Kjenne æ glær mæ på dine vegne å ;)


Fredagsklæm
Trine

GOD HELG!

Ingen kommentarer:

Fremhevet innlegg

Prosjekt nystue - vindusforinge og høstkulde

Uka e godt igang, og høsten har virkelig slått til.. Både skjerf å tjukkere jakka e tatt frem.. og vedfyring e blitt ett lite must i hverda...

Related Posts with Thumbnails

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails