mandag 13. september 2010

Hjemmelaga julegava...

Sitt faktisk å tenke over årets julegava.. Har løst å laga hjemmelaga gava i år..
Elske å lage ting sjøl, selv om æ ikke e nå flink akkurat nu førr tia..
Bli så misunneli på alle dokker herlige jente som har egen sykrok, arbeidskrok, skap og skuffe full av ting og tang, Janomen symaskin og ikke minst en fantasi og kreativitet som selv Mcgyver ville misunt!
 Man bli jo helt hekta av alle de flotte bloggan man e innom hver dag, og tipsan flagre jo rundt haue til ei hver tid... Men foreløpig e det me tanken.. E jo enda 3,5 mnd til jul... *smile*
Og så va det jo det me at selv om andre kan, så e det jo ikke sikkert at æ kan...
Men det får man jo ikke vite før man har prøvd..
Nu e det bare å finne ut ka man evt ska lage...

Har DU nån gode forslag??
Ka ville du ha lagd i julegave til foreldre, søsken, nieser, nevøer, tanter og onkler og evt andre familiemedlemma??
Tar imot alt av forslag me stor takk!

I tillegg vil æ få takke alle dokker herlige jente førr masse koselige tilbakemeldinge i det siste..
Har ikke vært så flink å legg tilbake kommentara.. Men satse på ei bedring nu som min kjære e på reise *smile*

Dagen e ikke den samme uten dokker!


5 kommentarer:

Merete sa...

Heia:)
Ja, 3,5 mnd går fort så d e bare å hiv sæ i gang me julegavelaginga, hehe...
Æ har nylig fått vældi løst på en symaskin, æ som aldri har sydd nå i mitt liv og det nærmeste æ kommer nåkka æ har laga e vel et skjeivt skjerf der mamma måtte legge opp masken, haha...
Men nu har æ som sagt løst på en symaskin, først å fremst for å legge opp gardina og å lage mæ runde pute som æ har så løst på:)
Så kem som vet, kanskje d blir nån pute på nån i julegave:)
Ellers vet æ nu egentlig ikke ka æ skal foreslå, men ønske dæ ei fin uke:)

Klem, Merete

Cathrin sa...

Oioioi, e jo så mye man kan lage og hær inne finnes d jo så masse inspirasjon at sku æ fådd laga alt æ har løst tel må vi nok utsætte jula tel 2012 eller nåkka... ;o)
Men som ho Merete sir så e jo pute en fin gave, kanskje me styrkemotiv eller tækst på. Ka me strykemotiv me bilde av barnebarn, vintage eller nå. I fjor laga æ stearinlys (kubbelys) me bilde av han kompis tel bæsteføreldra og oldeføreldra. Syns d va ei grei førandring tel d berømte barnehage bilde som dæm får vært år... Kunne sekkert ramsa opp drøssevis av ting man kan lage, du må jo næstn bare finn ut ka du like å håll på me. Sia æ og symaskin min ikke e helt govænna så håll æ mæ tel scrapperelaterte ting foreløpi. :o)
Lykke tel!
-klæm-

Cathrin sa...

Glæmte jo helt å si tuuuusn tuuusn takk førr gaven som lå å venta på mæ i postkassn. :o)

Mitt lille hjørne sa...

3,5 mnd e ikke så lenge, nei ... :) Plutselig e det desember, å vi sitt her å tenke på alt vi planla å lage i julegave ...

Har faktisk laga en del julegava opp gjennom åran. I år blir det ikke pga tidsmangel. Ork ikke å tenke på det en gang. Kanskje æ sku lage et innlegg om alt det æ HAR laga? Har tatt bilde av mye av det. Har strikka og tova en del - både votta og sitteunderlag og nissa. Malt en del forskjellige boksa og vinkasse og postkasse.
I fjor fikk ungan lage egne gava til besteforeldre og venninner. Kjøpte vanlige kubbelys, og fine servietta. Så brukte vi bare det ene laget av serviettan - varma ei skje på komfyre - og strøk på dekoren. Da vil det tynne papiret smelte inn i stearinen. Blei kjempefine gava av det :)
Åsså laga vi godteri og pakka de inn i cellofan.

Trur jammen æ må bla gjennom gamle bilda ... Hvis du ikke klare å vente på et innlegg, kan du leite mæ opp på FB. Der skal det ligg ei mappe med diverse hjemlaga ting :)

-Renate-

Frøken fryd sa...

Hei:)
et tips til julegavelaging e smykka, øredobba, ringa, nøkkelringa, bordkorthållera osv. av fimoleire:) æ har fådd helt dilla:) e så mye enklere å artiere enn d høres ut:) vess du google fimo så finn du masse bilda av ting du kan lage:) ligg litt bilda av ting æ har laga på bloggen min:)

Hilsen Frøken Fryd:)

Fremhevet innlegg

Bryllupsplanlegging...

I dag e det faktisk BARE 4 mnd(!!) igjen til den store dagen. Å nu vil æ absolutt si at æ bynne å kjenne litt på det..... men det e kanskje...

Related Posts with Thumbnails

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails