fredag 8. oktober 2010

Torpedorydding...

I går å i dag har æ å min kjære vært superflink å rydde og shine huset, og ikke minst fått bort halvferdige prosjekt... som har stått.. tja.. sia vi fløtta hjem etter oppussinga.... ehh...kremt... *smile*
Ting som har hopa sæ opp, som vi bare har sett oss blind på til slutt... Enda ting å ta tak i, men vi har fått det litt mer i orden, så nu bynne det jo å likne nå her :)
(.... rotat... vi?... huff...)
Men håpe jo at vi ikke e aleina om den da.. Førr visst det sånn at alle dokker der ute har det ryddig å reint til ei hver tid.. uten smårot her å der... ja da håpe æ dokker kan lære mæ nån triks! Førr æ treng det sårt!
Føle egentli at rotet bare bli fløtta her i huset... Først fra stua/kjøkken... så til  en stol...så ut i trappa...så opp... kor det som regel havne på vaskerommet... (visst vi snakke om klær da...det andre rotet blir bært inn til Tim... *flire*)

Bildan bei visst utruli groggy, til å være tatt me ett spiller nytt lumix kamera.
Må visst se litt mer på innstillingen.. Va jo bare ei testfotografering *smile*
Nu ska æ kose mæ litt her inne i blogglandia, så kanskje æ legg igjen ett lite spor hos dæ!
Ha en fortsatt flott fredagskveld der ute!

Klæm til dokker alle ♥

Ps: Legg gjerne igjen en hilsen når du e innom, da bli æ så utruli gla *smile*

5 kommentarer:

Cathrin sa...

Kor koseli dokker har d hjæmme hos dokker! Dokker e nok ikke aleina om å ha litt rot hær og dær og kanskje nån hybelkanina som gjøm sæ unner soffan. D ska jo vises at d bor folk hær, så da kan man jo ikke ha d totalt strøkent tel ei vær ti... pakke ungan inn i bobleplast så d ikke blir mærka i parkettn liksom... nei la oss heller bruke tia tel kos og lek. Nu ska d sies at æ like å ha d ryddi, men hær i huse blir ikke d før etter hall 8 når han kompis e i sæng. Vasking har æ litt større problema me, sku ønske æ kunne si æ likte d...men sannheta e at æ HATE husvask og sku gjærne hadd nån som vaska huse tel mæ vær fredag...tænk kor deili å kom hjæm tel hælga og d lukte nyvaska me en gang du trør over dørstokken, og vite at du ikke træng å ta i ei tua eller en mopp hele hælga... O`lykke! :o)
Go hælg tel dæ og dine!
-klæm-

Mattisheimen sa...

Rot? Bruke huset vårres å være rotat?
Et runganes JA!

Hadde et skikkelig raid her i går ettermiddag, med rydding av begge etasjan, samt vasking. Jisess alle de her kroppan æ bor i lag med kan rote! (for det e faktisk ikke æ... æ hate rot). Va sånn passelig forb... da æ va ferdig kl halv elleve i går kveld. Å kor e alle når det skal ryddes? Ja, ikke hjemme i alle fall. Har misstanke om at de bare ute en plass før å planelgge kor de skal rote når de kommer hjem igjen.

Men nu e i alle fall huset helgeryddig, enn så lenge (fortjente pinadø hver bitte lille ting æ kjøpte på Bohus!).

Ha ei god helg med dine. Kjenne det klør litt i føtter'n etter å legge i vei til Mattisheimen, men va samtidig godt å vær hjemme.

Renate

Tove `blogg verden sa...

så fiiint du har det!!så ikke antydning til rot på bildan dine iallefall : P Har det forresten akkurat som dæ....Her blir rotet flyta til vaskerommet eller boden.....ikke inkommanes der nei : S sukk....treng virkelig ekstrem makeover på de romman ja!!
kos dåkker masse i helga!!Håpe dåkker har bedre vær en vi...skikkeli ufyselig ute no!!
Klæm fra Tove

Ellemell sa...

Takk for kommentar hos meg! da fant jeg deg også:)

så koselig dere hadde det i stuen da:)
blir avogtil litt turborydding her også- om det er noen som plutselig kommer på besøk!:)

Elelrs er jeg litt sånn som først begynner å rydde et sted- plutselig er igang med å rydde ALT- innerst i skapet feks!

ha en god helg!
klem ellemell

Mattisheimen sa...

hehe! Vaskehjelp hadde vært tingen, ja. Bare synd at man sikkert må rydde sjøl først, og da e jo størstedelen av jobben gjort. E jo fort gjort å sop over golvan, etterpå :)

Har forøvrig ei "vaskehjelp" til 2. etg, (eldstejenta), men har misstanke om at ho har sagt opp stillinga si, og glemt å levere oppsigelsen ... Mulig det va derfor æ blei litt hissig i går ... :)

Skulle avslutte med et smil i forrige innlegg, for å ta "brodden" av ordan, men i iveren glemte æ det. Sinnet mitt går fort over, heldigvis, men det finnes ikke en ting som irritere mæ mer enn "smårot". Å når mine unga e så stor som de e (for ikke å glemme den eldste av "ungan"), så e de jaggu gammel nok til å rydde etter sæ.

:)

Fremhevet innlegg

Bryllupsplanlegging...

I dag e det faktisk BARE 4 mnd(!!) igjen til den store dagen. Å nu vil æ absolutt si at æ bynne å kjenne litt på det..... men det e kanskje...

Related Posts with Thumbnails

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails