lørdag 19. februar 2011

Orden og oppbevaring..

Så va endeli papira og regninge også rydda på en plass. Kjekt å få det litt unna, samtidig som det heng lett tilgjengelig. Ikke særlig pent når de bare laga rot i kjøkkenhylla.
Etter at æ endeli fant denna på Jotex, fant æ ut at Kremmerhuset har masse gode løsninge på oppbevaring av bl.a brev og regninge. Så e du ute etter å få orden sjøl, så e det verdt å ta en titt der også! Mye stili.
Eller kanskje du har ei egen smart løsning!
Her e det bare helgekos , starta dagen me koseli formiddagsbesøk, å snart skal vi å spise svigerfar si hjemmelagde kjøttsuppe!
Den e himmelsk *smile*

Ha en flott lørdag!

Ps: Glemte å si at det va hos herlige Stine me bloggen Vintage chic æ va så heldig å vinne Boligdrøm abonnementet ♥3 kommentarer:

Grete sa...

Den saken der var kjekk, greit å ha så man ser det som må passes på og s slipper man å rote igjennom skuffene etter akkurat den regningen osv;-)

Håper du har en fin dag!

Klem fra Grete

Anna sa...

Smart oppbevarig av papirer er en lur ting...har ingen jeg...!
Klem Anna

♥ Linnie ♥ sa...

Har ei sånn hyllæ frå Jotex e og :)
Ha bærre ikke fått den opp på væggen einno, må planlægg litt, e ik så gla i å lag høl i væggen - førr så å mått fløtt på den pga dæ vart heilt feil, hihi ;D

Gler me t e får den opp, lei a å få fruktskåla (a alle teng) oppfyld m sånt no ;-P

Ha ein fin lørdag :)

Her e d taco om ei stund =)

Klemklem

Fremhevet innlegg

Bryllupsplanlegging...

I dag e det faktisk BARE 4 mnd(!!) igjen til den store dagen. Å nu vil æ absolutt si at æ bynne å kjenne litt på det..... men det e kanskje...

Related Posts with Thumbnails

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails