torsdag 16. juni 2011

En smak av interiør..

Da æ starta å blogge, va ikke interiør endel æ trudde æ bei å fokusere så mye på. Har alltid vært over gjennomsnittet interessert i det, men aldri følt at æ hadde så mye å "vise" frem.
Føle vel enda ikke at æ har så mye å vise, men æ syns det e enda mer gøy å hold på me det nu!
Da vi kjøpte huset for ca 4 år sia, falt vi begge pladask førr det! Mye av grunn va at det va temmelig nyoppussa, og hadde ganske moderne farga å stil! Likevel bei vi fort lei av masse små rom og den følelsen at det va rot overalt, bl.a med at huset ikke hadde egen yttergang.. Kem tenkte vel på det når resten va perfekt den gangen vi va bare 3...
Personlig har æ alltid likt lyse rom med mørke detalja.. nå som vi fokuserte på da vi pussa opp hele første etasjen, reiv vegga og åpna opp. Ferdimalte panelplate på vegga og ferdimalt panel i tak - alt i fargen bomull, en svart kontrastvegg tøff som bare det, mørkebrune tunge møbla og masse sort pynt.. Kjempestili.... i fjor!
Men så har det sæ nu engang sånn at når man tar del i en stor interiørverden som blogglandia, får man opp øyan førr masse ulike stila og smaka blandt alle de flotte jenten (og sikkert nån gutta).
Kreativiteten e på topp her inne, og det florere med kjempemasse smarte løsninge på alle slags ting!
Detalja man kanskje aldri ville kommet opp me sjøl, og jente vågal som bare det.. Jente som tørr å prøve, som hoppe i det, bare førdi de gjør ting som de elske å holde på me!
Nemlig hus, hjem og smaken for detalja. Og de vet at det bli bra til slutt!

Da e det veldi fort at smaken endres underveis, man hente frem malingsbøtta, lar kreativiteten få spellerom og vet at det vi ikke finn i butikken det kan vi fint lage helt sjøl!

Før:


Litt stilforandring har det blitt... å mer bli det nok helt sikkert underveis...
Men det e jo så fantastisk gøy ♥

Ser også at æ har runda mine første 50 000 besøkende... weeee..... men lar give awayen stå åpen litt til før æ trekk en vinner! Så du har enda mulighet til å være me om du har løst. Link finner du her ***

Ønske dæ en fortsatt strålanes kveld, ei go natt og ikke minst ei fantastisk helg ♥1 kommentar:

Jatte sa...

Absolutt supergøy å holde på med Interiør - og at stilen forandrer seg med tiden er jo naturlig :)) Har selv forandret litt stil opp igjennom ja .. å kjenner at jeg hele tiden forandrer meg, men tror jeg har funnet "grunnstilen" min da, så jeg slipper de alt for store oppussingene ;)

Kjempefint det har blitt hos dere, veldig fint med mørke detaljer!

Ha en fin Fredag og helg,
Klem Jatte♥

Fremhevet innlegg

Bryllupsplanlegging...

I dag e det faktisk BARE 4 mnd(!!) igjen til den store dagen. Å nu vil æ absolutt si at æ bynne å kjenne litt på det..... men det e kanskje...

Related Posts with Thumbnails

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails