tirsdag 21. juni 2011

Farlig å snakke førr høyt...

Etter min forrige uttalelse om det nydelige sommerværet vi hadde her nord, så vips kom regnet! E det ikke typisk?!?
Men nu ser det faktisk ut til å klarne opp igjen.. Å æ håpe i det lengste på mer sol og varme.. Det va jo så godt *smile*

 FØR:

Ellers har vi full nedtelling til ferie her... Storebror har bare en skoledag igjen mens æ å min kjære må smøre oss med tålmodighet i nån daga til.. skal bli utruli deilig å bare slappe av i nån uke..

Her blir ferien spandert for det meste hjemme og i campingland, bortsett fra en liten tur til Piteå på fotballturnering og en kjærestetur til Oslo på Iron Maiden konsert!


Ka skal dokker gjøre i ferien?


Foto: Nymalte krukker.

2 kommentarer:

Mattisheimen sa...

Ja, i kveld blei det jo nesten finvær igjen :) Litt regn trengte vi. Va så tørt i marka, at. Å så va æ litt lei av å vanne blomster ute. skal ikke mange dagan til mes sol før vi e fornøyd å føle at vi har hatt en fin sommer ;)

Vi skal være på Mattisheimen i sommer. Har lovet jentene en sydentur i år, men den trur æ vi tar til høsten.

Renate

Hverdagslivet sa...

Hei Trine!
Ja nå skal det bli godt med ferie. Her har skolen siste dag i dag, og som husmor får jeg nyte godt av 8 ukers skoleferie;-))
Flotte bilder du viser, du er en god fotograf!!
Vi reiser på vår årlige ferie til sommerhuset vårt i Danmark. Der blir det mye sosialt sammen med venner og familie. Turer til sommerland og badeland blir det alltid. Skal blir deilig!!
Kos dere med sommeren, og la oss håpe vi alle sammen snart får skikkelig god gammeldags sommer!!
Klem Anne Karin

Fremhevet innlegg

Bryllupsplanlegging...

I dag e det faktisk BARE 4 mnd(!!) igjen til den store dagen. Å nu vil æ absolutt si at æ bynne å kjenne litt på det..... men det e kanskje...

Related Posts with Thumbnails

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails