lørdag 1. oktober 2011

Hjemmehelg og deilig lunsj..

Hjemmehelg e nå vi ikke har hatt på lang tid.. i hvertfall i den rolige formen uten nån som helst plana. Bortsett fra at det skal klargjøres til vinteren utfor her.. I tillegg til å prøve å komme i mål med nån av de etterlengta prosjektan som har halt ut i over lang tid her hjemme.

Å da kan man jo også nyte en etterlengta kafetur, med deilig lunsj lamme goguttan sine!
Men den måtte æ dessverre betale igjen før, med at det bei alt for mye gåing.. Så nu bli resten av dagen spandert på sofan.. Men lunsjen va veldig god ♥

Dagens lunsj fra Baguetten: Gratinert Ciabatta med kylling og eplesalat. 
Anbefales virkelig!


Bilde er lånt fra facebooksia til Baguetten.


3 kommentarer:

MissMette sa...

Hei Trine :)
Kjekt og koselig å titte innom her hos deg igjen :) – en liten stund siden sist, men timene strekker ikke alltid til ღ masse flotte innlegg og inspirasjon siden jeg var her sist… Må først få gratulerer sååååå mye med en liten en på vei ღ … ett nytt familiemedlem er jo en stor gave ღ Håper formen din er litt bedre også :)

Stilig vinballong du har her, og tøft med greiner oppi, veldig høst og fint :) … og flotte bilder av New England gården du viser litt lengre nede her… Ønsker deg en fortsatt fin helg, kos deg masse og nyt… Stor klem fra Mette

Hverdagslivet sa...

Hei på deg Trine!
Så hyggelig å høre et livstegn fra deg igjen! Det begynner å bli vanskelig å rekke over alle bloggene, det stjeler for mye tid rett og slett.
Blir spennende å høre hva du syns om kremen, jeg var super godt fornøyd med den, og i tillegg til fukt og antirynke effekt renser den huden. Jeg ble kvitt alle sorte prikker på nesen f.eks. Lunsjen så veldig fristendes ut, elsker Ciabata og Foccasia brød.
Ha en herlig og avslappende søndag! Her står fårikålen på kok:)
Klem fra meg til deg

irina sa...

Heisann min kjære bloggvenninne. Håper helga ble slik du ønsket deg. Husk å ta det med ro. Håper du har det fint ? Helsemessig. Ellers så "talas" vi på fb.
Løøøv u :) Klem klem

Fremhevet innlegg

Bryllupsplanlegging...

I dag e det faktisk BARE 4 mnd(!!) igjen til den store dagen. Å nu vil æ absolutt si at æ bynne å kjenne litt på det..... men det e kanskje...

Related Posts with Thumbnails

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails