torsdag 20. oktober 2011

ka anbefale dokker? Treng gode råd..

Som æ har sagt tidligere, så e min store drøm å fornye kjøkkenet..
Etter oppussinga av hele første etasjen står kun kjøkkeninnredninga og litt vegga igjen.. Syns overhode ikke at den passe inn me resten.. Ihvertfall ikke etter at vi bytta til grått stuegulv (fjernet det brune etter vannlekkasjen)!
Kjøkkenet e ikke spesielt stort, og løsninga e ikke den beste.. Men den e en del av stua, så e ikke så mange muligheta akkurat nu.. Men drømmen om ett lyst kjøkken står høyt!
I dag leste æ en mail ifra Vi i Villa ang maling av kjøkkeninnreding, å bare det å ta frem malekosten e stor.. Vet ikke om æ har så løst på ett spraylakkert kjøkken..
Innredninga e av typen JKE-design, med litt grove overflate, å sia æ e stor fan av den naturinspirerte, det indistruelle og grove stilen, så kunne æ tenkt mæ å bare malt det me pensel..
Men med null erfaring på det punktet, så e det kanskje bare dumt å gjøre det på ett så flott kjøkken!

Å æ vet jo at mange av dokker har vært gjennom ei kjøkkenfornying, så kanskje dokker kan komme me litt gode tips?KA ANBEFALE DOKKER??


5 kommentarer:

Cathrin sa...

Heia du! Ho Hill-Iren me bloggen Hills Ville Villa har akkurat mala kjøkken-innredninga si, ho e ei kjæmpetriveli dame og blir helt sekkert å gje dæ nån goe tips om du spør ho. Du finn bloggen i sidebarn min, bare hils ho fra mæ du. :o) Sjøl har æ ingen erfaring me maling av kjøkken, så dær kommer æ tel kort.
Kos dæ masse masse!
-klæm-

Tove `blogg verden sa...

Har desverre ingen erfaring med kjøkken maling...men sia du like den naturlige looken, så trur æ det kunne vært fint å beisa med hvitkalk? Men litt av en jobb...enormt kjøkken du har :D
Håpe du får gode råd!!
Klæm Tove

Bettum Villa sa...

Spennende med kjøkkendrømmer. Hadde de samme drømmene med mitt eget kjøkken for et år siden, men gubben min satt ned foten. Og i dag er jeg utrolig glad for det..
Har dessverre ingen gode ideer, men det er jo super viktig at malingen/beisen er holdbart og tåler en støyt.
Hvis det er heltre innredning så hadde jeg vel hellet mot å usse ned alt og hvitkalket det. Kunne jo kanskje blitt fint.
Klem Madelén

Merete sa...

Heia :) Det e et flott kjøkken så æ ville aldri ha satt i gang med nå maling sjøl hvis æ va dæ!!! Skal du få det fint så syns æ du bør få nån "profesjonelle" t å gjør d...hehe, ikke d at du ikke kommer av med det sjøl for det gjør du sikkert, men det e f.. så mye jobb...æ ville ha fått d spraya...ho Bussoli fra hvitstil bloggen har jo gjort d, så hør me ho :) Lykke t og æ glær mæ t å se ka du gjør :) God helg!

Anonym sa...

Heia....
Kurt Jakobsen på ankenes spraylakkerer det mest....har fått gjort noen møbler der...prøv han....trur d va han som lakkerte hvitstil sitt å...
klæmma til dæ fra nordlandspia i samme by:)))

Fremhevet innlegg

Bryllupsplanlegging...

I dag e det faktisk BARE 4 mnd(!!) igjen til den store dagen. Å nu vil æ absolutt si at æ bynne å kjenne litt på det..... men det e kanskje...

Related Posts with Thumbnails

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails