lørdag 26. november 2011

Julestue

En deilig lørdag e snart over, og dagen her har gått til julepynting.
Er egentlig vokst opp med at kun kjøkkenet er pynta til 1.søndag i advent, men pga åpen løsning her i huset har æ valgt å pynte hele huset til 1.søndag. Også litt av den grunn at jula e den beste tia æ vet om, som æ har løst å nyte mest mulig ♥ og ikke minst det at æ slepp det stresset på lillejulaften.
Pynten bli nok helt sikkert fløtta om på etterhvert, men e jo bare kos.. Har jo enda loftet og inngangspartiet igjen å pynte...En liten gutt som bei veldi gla da stua va fylt me nissa. Å spurte pent om å få "låne pittehitt"
årets adventsstake

Ønske alle ei fortsatt flott adventshelg!
Her skal resten av kvelden nytes fra sofakroken, med litt lørdagsgodt *smile*
(Kjenne æ mæ rett så sovne æ vel om ei lita stund!)

2 kommentarer:

MissMette sa...

Hei Trine
Koselig her hos deg, og fin adventsstake du har laget deg ღ Her skal jeg først begynne i dag med å pynte litt og komme i orden. Fikk ikke til det i dag og går da stormen herjet rundt her - var så engstelig at ingen ting ble gjort, hihi.. huff!! Ønsker deg en flott 1. søndag i advent, kos deg masse... Klem fra Mette

Hulda sa...

Tusen takk for dine gode ord hos meg! Tips til fin julepynting er mye gran, gamle kasser og lykter. :) Synes du har gjort det fint her også, likte hjertene i vinduet.

Fremhevet innlegg

Bryllupsplanlegging...

I dag e det faktisk BARE 4 mnd(!!) igjen til den store dagen. Å nu vil æ absolutt si at æ bynne å kjenne litt på det..... men det e kanskje...

Related Posts with Thumbnails

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails