søndag 9. september 2012

Inspirasjon S T U E


For tia sitt æ for det meste å sikle etter nye større hus, med litt flere og bedre løsninge enn det vi har i dag! Ikke for at vi har planer om å bytte hus, men bare fordi at æ syns tanken på å kunne fløtte inn helt på nytt hadde vært mye bedre enn å ta tak i ALT arbeid som må gjøre førr å få detta huset i drømmestand (da tenke æ ikke bare oppussing)! Og æ tenke at det å kjøpe sæ fri hadde faktisk vært helt greit *smile*
Og visst sant skal sies, så skulle vi gjerne hatt større plass nu som vi faktisk har vokst med 2 til etter vi kjøpte her. Og familie på 3 e temmelig forskjell fra en familie på 5.
Især i ett hus uten yttergang, vaskerom og med bare 3 soverom.  (skal sies at vi har laga oss en liten gang, samt at vi har ett lite vaskerom i kjellern, men drømmen e jo større og romsligere og gjerne rett atme hverandre)

så da fortsette æ bare å D R Ø M M E mæ bort!

Fin dag til dæ :)


Inspirasjonbildan e henta fra google.
 1 kommentar:

Jatte sa...

Alltid moro å titte rundt på nett etter inspirasjon :) Jeg sitter stadig på finn.no å ser på hus, å vi har ingen planer om og flytte på noen år ;)

Kos deg med inspirasonen du!

Ha en fin ny uke,
Klemmer ♥

Fremhevet innlegg

Bryllupsplanlegging...

I dag e det faktisk BARE 4 mnd(!!) igjen til den store dagen. Å nu vil æ absolutt si at æ bynne å kjenne litt på det..... men det e kanskje...

Related Posts with Thumbnails

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails