fredag 30. november 2012

Så va tida kommet...

Tenk at vi allerede skal tenne det første lyset i helga! Å æ har verken plan eller ide for årets adventsstake.... Etter litt ivrig ryddesjau gikk fjorårets i søpla! Men så har æ vel egentli ikke hatt den samme to år på rad før heller... I hvertfall har det blitt gjort litt vri på den!
Men æ kommer vel opp me nå i løpet av helga.


Fra oppveksten har æ vært vant til at kun kjøkkenet har vært pynta til advent. Da hengte mamma opp julegardina, la på juleduka og satt frem adventsstaken.
Men sia æ e veldig gla i jula, så har æ valgt å endre på den tradisjon i den seinere tid.
Jula vare alt for kort til at pynten bare skal være fremme fra lillejulaften. Så her kommer den frem første adventshelga. Sånn at vi kan nyte hele førjulstia med ett julepynta hus. 
Å så slepp æ stresse med julevasking og pynting dagen før dagen! *smile*

Kanskje dumt, da lillejulaften e den dagen æ sjøl har mest og best minna fra da æ va lita. Det va jo så spennanes når pynten bei henta frem, mamma sto på hau i vaskebøtta og vi unga fikk pynte juletreet lamme pappa (nå som også tilsa at æ fikk være lengre oppe enn normalt). Den dagen va jo faktisk nå ekstra!


 (noen bilder fra fjorårets jul)

Men satse på at mine små får med sæ nån gode minna fra jula selv om æ har valgt å gjør en vri på den æ har vært vant med *smile*

1 kommentar:

Red Hobbitt sa...

Jeg pynter også hele huset tidlig. Har avspasert i dag og er i full gang. Men først litt støvtørking og rydding. Gleder meg til å åpne eskene som står klar i gangen.
Har samtidig en liten plan om å rydde litt i julepynten. Kanskje det går ei eske til Røde-Kors-butikken, har nemlig tenkt meg dit i dag med div annet jeg har ryddet bort.
God helg, Trine! - og kos deg masse med pyntinga.

Fremhevet innlegg

Bryllupsplanlegging...

I dag e det faktisk BARE 4 mnd(!!) igjen til den store dagen. Å nu vil æ absolutt si at æ bynne å kjenne litt på det..... men det e kanskje...

Related Posts with Thumbnails

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails