torsdag 27. desember 2012

White christmas

Særdeles lite julebilda fra huset i år. Men sånn bli det når den jula man har all verdens tid til pynting og dekorering bare går ut i ingenting! Æ som skulle gjøre så mye ut av denna jula!
Granbaren som æ henta, står enda ute på verandaen i sinkbøtta - i stedet for å være inne i blomsterpottene. Å  nu som det e romjul så ork æ hvertfall ikke å gjør så mye mer her inne!
Nei den får være til dekorasjon ute i vinter *smile*I motsetning til alt det røde i stua, har gangen oppe fått mer hvit jul. Hvitt og natur.
Vinballongen har fått ny plassering, og æ trur den ska få ha sin plass der etter jul også! En fin detalj oppe i den lille gangen.

Vi fortsette å nyte jula med masse flotte juleprogram på tv, julestrømper, godteri i skåler og minst mulig plana - og for min del e det om å nyte mest mulig, førr om ikke mindre enn 10 daga e permisjon over - å da e det tilbake til kontorpulten igjen!

Korsn har di jul vært?


1 kommentar:

Red Hobbitt sa...

Høres ut som at dere har hatt ei fin jul. Alt det som ikke er gjort, er sikkert pga bedre prioriteringer. Vi har masse som aldri ble helt i orden, men det blåser vi i. Nå er jeg gira på å få ut juletreet før det begynner å drysse nåler overalt.
Herlighet, er permisjonen over snart? Det må være rart og skal ta fatt på skikkelig hverdag igjen etter et kosemose-år med lille-tøtta.

Fremhevet innlegg

Bryllupsplanlegging...

I dag e det faktisk BARE 4 mnd(!!) igjen til den store dagen. Å nu vil æ absolutt si at æ bynne å kjenne litt på det..... men det e kanskje...

Related Posts with Thumbnails

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails