tirsdag 6. februar 2018

Februar Challenge

Da e uka igang, og i dag har æ tatt på mæ konkurranselua!
Månedens challenge som Forever Living forhandler e igang, og æ skal fylle kalenderen med salg hver dag! Hvertfall så mange daga som æ klare!
Man kommer jo ingen vei uten utfordringe, men denna gangen så treng æ di hjelp :)

Å som forhandler så ønske æ jo også at flest mulig skal få kjennskap til de gode produktan.

https://foreverliving.no/shop
Litt om Forever Living:
Forever har virksomhet i over 160 land i alle verdensdeler og er verdens største dyrker, produsent og distributør av Aloe vera. Alle produktene er basert på stabilisert Aloe vera fra egne plantasjer.
Vi er i dag Skandinavias største direktesalgsforetak innen helse- og hudpleieprodukter basert på Aloe vera.
Kjernen i Forevers virksomhet er Aloe vera. En plante som lenge har vært elsket for sine gode egenskaper. Den tyktflytende indre geléen kan enten presses og drikkes som et kosttilskudd eller blandes med andre nøye utvalgte ingredienser til ulike hud- og hårpleieprodukter. I dag er Aloe vera hovedingrediensen i de fleste av våre fantastiske produkter, for eksempel Aloe Vera Gelly og Forever Aloe Vera Gel. 
Aloe veraen er håndplukket når den er perfekt modnet og vi bruker kun innergeleen som blir stabilisert i vår unike patenterte prosess. Både Aloe veraen og sluttproduktene våre gjennomgår en rekke grundige kontroller langs produksjonen for å sikre et trygt produkt med høy kvalitet. Aloe veraen vår brukes daglig av millioner av fornøyde kunder rundt omkring i verden, både for utvortes og innvortes bruk. Alle produktene våre følger alle lover og forskrifter for konsumentens sikkerhet.

Her finn du ett utvalg av produkter innafor Helse, Skjønnhet og velvære.

En liten oversikt på noen av de ulike produktene som fins:

Den absolutte bestselger er vår naturelle Aloe vera-drikk, som består av den fineste innerste geleen fra håndplukket Aloe vera av høyeste kvalitet. En perfekt måte å begynne dagen på.  

Du kjenner kanskje allerede til alle de hudpleiende egenskapene til Aloe veraen? Her får du mulighet til å oppdage den som kosttilskudd. Forever Aloe Vera Gel™ er vår absolutte bestselger og har i mange år vært verdsatt av millioner av mennesker over hele verden. Vi bruker bare den fineste innerste geleen, og du kan være sikker på at våre Aloe vera-drikker er produsert med aller største omsorg, hele veien fra plante til ferdig produkt.
Gir glede til både mage og hud. Kan også has i smoothie.
Fås også med smak av eple og nektar. 


Vårt populære kosttilskudd som inneholder aminosyren L-arginin – men også flere viktige vitaminer.
Den inneholder for eksempel vitamin B6 og B12, som blant annet bidrar til å redusere tretthet og utmattelse samt opprettholde en normal energiomsetning. Og det er porsjonspakket, slik at du alltid kan ha med deg din egen sportsdrikk i lommen. 
Kan drikkes både kald som saft og varm som te. Nydelig på smak!
 
Du får:
  • utvalgte vitaminer som har betydning for din aktive livsstil
  • din daglige dose av vitamin C, D, B6, B12 og folsyre
  • aminosyren L-arginin og en juice- og fruktekstraktmiks fra frukt og bær
  • porsjonspakning for enkelhets skyld

 

Herlig avslappende massasjelotion med Aloe vera, metylsalicylat, mentol og eukalyptusolje som dessuten gjør huden myk og glatt. Dufter friskt av mint.

For hvem?
Aloe Heat Lotion passer for alle som setter pris på en herlig avslappende og varmende massasje.
Den er like godt likt av personer som trener mye og ofte, som av den som har en stillesittende kontorjobb og kan trenge å myke opp nakken og/eller ryggen med en deilig massasje.
Kan også brukes i bl.a fotbad samt på barn som sliter med voksesmerte. 

 Aloe Propolis Creme er et mykgjørende og fuktighetsbevarende underverk med hudpleiende godsaker som Aloe vera og propolis, og med en kremaktig konsistens og herlig honningduft.
For hvem?
Dette er et produkt med mange bruksområder, og den passer derfor for de fleste.
Ekstra egnet for deg som har tørr hud eller får det av og til. Aloe Propolis Creme passer også utmerket for følsom hud.
For hele kroppen
Aloe Propolis Creme er både mykgjørende og fuktighetsbevarende og absorberes raskt av huden. Den kan brukes over hele kroppen, både som hånd- og fot krem og som dag- og nattkrem. Passer også for ømtålig hud.
Når du har kommet godt i gang med å bruke Aloe Propolis Creme, forstår du hvorfor den er et av våre mest populære produkter.
Perfekt som kuldekrem!

 
Tørr hud, solbrenthet eller kløende insektsstikk? Aloe Vera Gelly beroliger, pleier og bevarer fuktigheten. Brukes på hud som trenger den.
For hvem?
Dette er et produkt som alle trenger, før eller senere. Fordi Aloe Vera Gelly har så mange bruksområder passer den utmerket i ethvert baderomsskap.
Kan blandes med Propolis for ekstra god effekt på tørr hud.


Luktfri, dyptgående massasjegel med beroligende, styrkende og oppfriskende egenskaper.
Inneholder blant annet MSM, Aloe vera og ulike urter. MSM (metylsulfonylmetan) er en organisk svovelforbindelse som finnes naturlig i nesten alle kroppens celler.
MSM i vår gel utvinnes fra trebark.
Aloe MSM Gel er en luktfri, klar massasjegel som ikke flekker. Den påføres rikelig på huden og masseres inn. Den andre hovedingrediensen i Aloe MSM Gel er ren stabilisert Aloe vera gel. Aloe MSM Gel kombinerer disse to ingrediensene med urteekstrakt og andre utvalgte ingredienser som tea tree olje, ekstrakt av oppfriskende rosmarin, hudpleiende melbær og vitaliserende pilbark.
Bland gjerne med Heat Lotion på voksesmerter eller andre områder som har ubehag.

 
Aloe Shave myker opp både hår og hud. Den eksklusive formelen danner et sjenerøst, kremaktig skum – alt for å gi deg en så behagelig og smidig barberingsopplevelse som mulig. I tillegg til hudpleiende Aloe vera og arginin inneholder Aloe Shave mykgjørende og fuktighetsbevarende glyserin. Formelen er mild og passer alle hudtyper. Lett, frisk duft som passer både for ham og henne.
I infinite by Foreverkombineres fantastiske ingredienser som peptider, kollagen, naturlige mineraler og planter med det siste innen vitenskapen. Resultatet? Avanserte produkter som både supplerer vår Aloe vera og forsterker dens fuktende og hudpleiende egenskaper.
For hvem? Infinite by Forever passer for alle som ønsker en frisk hud som beholder den ungdommelige følelsen. Her er det fullt fokus på anti-aging som gjelder – for alle hudtyper.
Pakken inneholder
·       hydrating cleanser – rengjøringslotion 118 ml
  • firming serum – oppstrammende serum 30 ml
  • collagen complex – kosttilskudd 60 tabletter
  • restoring crème – ansiktskrem 48 g
Selges også hver for seg.
 
Kickstartdin livsstilsendring
C9 er programmet som på ni dager kan hjelpe deg med å kickstarte reisen din mot ditt smalere, sunnere jeg..
For hvem?
For alle som vil ta steget mot en sunnere livsstil. Med C9 får du tydelige instruksjoner og alle verktøy du trenger for å lykkes.
Pakken passer for alle voksne som ønsker en endring, men som trenger en liten dytt i ryggen for å komme i gang.
Slik fungerer det
C9 står for CHANGE 9, forandring på bare ni dager. Her tar du det første steget mot å etablere livslange vaner som vil hjelpe deg med å oppnå varig vektkontroll – på bare ni dager. Det er effektivt, enkelt å følge og gir deg alle verktøyene du trenger for å starte din forandring i dag.

F15 består av tre komplette kostholds- og treningsprogrammer for deg som vil forandre livsstilen din. Her får du lære deg hva du skal spise, hvordan du skal trene – og hvordan du unngår fallgruver på veien. F15 Beginner er det første steget, perfekt for deg som vil komme i gang.
F15 Beginner passer for alle voksne som nettopp har begynt med, eller som ønsker å komme i gang med, en mer aktiv livsstil. Perfekt for deg som trenger hjelp med å komme i gang med treningen, og som vil ha råd til hvordan du skal tenke rundt kosthold og mosjon for å skape permanente livsstilsendringer – og kunne måle og følge opp resultatene dine.
*YouGov Food & Health 2017
C9 og C15 fås i sjokolade eller vanilje.

 

Deilig, mørk ravfarget honning som vi henter fra verdens mest ettertraktede honningprodusenter i Nord-Spanias fjellområder. Takket være sitt høge fruktoseinnhold har honningen lavere GI enn vanlig sukker. Det gjør den til et bedre alternativ til søtning av drikker og bakverk. 

Leppecerat med Aloe vera, jojobaolje og bivoks gjør leppene dine myke og glatte og beskytter dem mot vær og vind.
Forever Aloe Lips™ inneholder også allantoin som beroliger huden, og kan også brukes på neglebånd og ved kløe etter insektsstikk, for eksempel. Ha alltid en i lommen!

Selges enkeltvis og i pakker på 12 stk. 
 
God shake med høyverdig soyaprotein, viktige vitaminer og mineraler og herlig sjokoladesmak. Maksimalt med næring og minimalt med kalorier gjør at den passer like godt som måltidserstatning ved vektkontroll som til mellommåltid, proteintilskudd etter treningen eller når du ganske enkelt er sugen på noe godt. Den beste æ har smakt! Fås også i vanilje. 
Ha den i smoothie, kaffe etc.
 
Et kosttilskudd i form av en lekker, vitaminrik smaksetter med tropisk smak av ananas, kokos og ingefær. Joost frisker opp smaken på vanlig vann, din daglige Aloe vera-shot eller annen drikke. 1 forpakning rekker til hele 7,2 liter ferdig drikke. Finnes også med smak av blåbær, acai og sitron.


Utvalgan e mange. Ta en tur innom Shopen, så får du mer oversikt på ka som fins :)
Kanskje du kan hjelpe mæ så vi kommer i mål, kanskje med premie til slutt!

Du finn mæ på facebook. Der dele æ litt mer info om produktan og mine favoritta i hverdagen :)
Høre æ fra dæ? Eller kanskje du sprer ordet videre?

Send mæ ei melding :) 

Tirsdagsklæm

Ingen kommentarer:

Fremhevet innlegg

Mitt 2018

2018 Sålangt, ett av mine favorittår! Året starte med skikkelig sprengkulde, noe som gjør at vi må utsette fortsettelsen på utbygget gan...

Related Posts with Thumbnails

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails