lørdag 10. februar 2018

SUKHI - Unik glede i håndlagde tepper (reklame)

Sukhi betyr GLEDE.


Kort fortalt er Sukhi en sosial virksomhet som selger håndlagde tepper fra Tyrkia, India, Nepal og Marokko. 
Sukhi betyr glede på nepalsk, og det er akkurat glede de ønsker å spre til kundene, samarbeidspartnerne og ikke minst til deres dyktige håndverkere. 
Her får man flotte, håndlagede tepper direkte fra håndverkeren som laget de.

Da de har kuttet ut fysiske butikker og lager, kan de også tilby konkurransedyktige priser.  
Teppene lages på bestilling, slik at de kan skreddersys etter egne ønsker.

Det betyr at kundene får akkurat det de er ute etter, enten det er forskjellige fargekombinasjoner eller andre mønster. Her setter bare fantasien en stopper! 

Sukhis mål er ganske enkelt. De ønsker å levere håndlagede tepper av meget høy kvalitet.  
Og teppene blir først laget etter at de er bestilt. 

De dyktige håndverkerne som lager Sukhi-tepper fortjener bra lønn og gode arbeidsforhold. Når du kjøper fra dem, får du et vakkert teppe og kan være sikker på at teppemakeren som laget det blir behandlet rettferdig. Og du bidrar til å støtte bærekraftig utvikling i lokalsamfunn. 

Sukhi leverer mange ulike tepper. Her fins bl.a ullkuletepper, flettede filt- og ulltepper, Beni Ourain tepper og patchwork tepper. Valgan er mange.


Ullkuletepper 

Disse har vært populære i norske hjem i lang tid. Og teppene er laget med ren kjærlighet!

Hvert teppe er satt sammen av tusenvis av små, håndlagede filtkuler. Teppene er rektangulære eller runde, og finnes i et hav av forskjellige farger. Ingen tepper er helt like, så du kan være sikker på at ditt teppe er helt unikt. Det eneste materialet som brukes i disse teppene er 100% ren ull fra New Zealand. Når du har sett og følt et av teppene våre, vil du raskt skjønne at det er ingen ting som kan måle seg.


Beni Ourain tepper fra Marokko

For de som elsker tradisjonelle stilarter, og som ønsker et teppe som kan vare i flere generasjoner?

Beni Ourain tepper er sannsynligvis de mest komfortable teppene du noensinne vil komme bort i.
De er laget av 100% saueull og er 100% ufarget.
Disse teppene er perfekte for alle som setter pris på det genuine og naturlige. De utstråler varme og luksus. Beni Ourain kjennetegnes spesielt av fargen, kremhvit, med enkle brunsvarte rute- og strekmønstre, inspirert av tradisjonell berber-symbolikk. Dette er tepper med klassiske design som passer overalt.


Flettede ull- og filttepper fra India
Her tilbys et stort utvalg av farger, mønstre og stiler.

Filting av ull, eller toving, er sannsynligvis verdens eldste tekstilteknikk. Filt er et tykt tekstil av dyrehår eller ull som er presset tett sammen så det filtrer seg til et svært kompakt og varmeisolerende stoff. Vakre og lune teppene av utskåret filt. De er moderne og trendy. De er luksuriøse og originale. Filttepper gir friskhet og karakter til ethvert interiør, og den myke ullen er varm og innbydende.

Patchwork tepper fra Tyrkia

Denne regionen er berømt for tepper i verdensklasse.Vi tror du snart vil forstå hvorfor! Sukhi patchwork tepper er morsomme og fargerike. Disse teppene er sydd sammen av biter av gamle, håndknyttede tepper. Sluttresultatet er et helt unikt kunstverk.

Men Sukhi er ikke bare opptatt av utseendet. De går i dybden, for å skape noe du vil verdsette. Kombinasjonen av materialer, teknikker og tradisjoner fører til et spesielt teppe.Ett vakkert teppe som gir oss stor glede!


Trine

2 kommentarer:

Vanessa - Sukhi.co.no sa...

Tusen takk for et flott innlegg :) Håper du har mye glede med brikkene dine!

Trine sa...

Tusen takk Vanessa :)
De er i bruk hver dag! Tøffeste bordbrikkan ;)

God helg!
Trine

Fremhevet innlegg

Mitt 2018

2018 Sålangt, ett av mine favorittår! Året starte med skikkelig sprengkulde, noe som gjør at vi må utsette fortsettelsen på utbygget gan...

Related Posts with Thumbnails

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails