onsdag 6. april 2011

Vi jente har vel en felles ting her i livet, vi elske å shoppe! Elske å gå i butikka! Elske å bruke penga! For flesteparten av oss går det nok i klær og interiør *smile*
Men æ må ærlig innrømme at så arti syns æ ikke det e å gå i klesbutikka å kikke gjennom stativan! Især ikke visst det skal brukes flere tima på det... Da kan æ fort få, som min sjef sir om ting han ikke like, "væskanes sår"...hehe... Men så kan det jo lønne sæ å ta småtura innimellom (førr vi har jo som regel en lørdagsrunde av å til)... lagre i minne de tingan du kunne tenkt dæ, førr så å kverne på det til det som regel e forseint, eller til du har sånn flaks at handlerunden tok nøyaktig 5 min *ler* (når du endeli fant ut at du bare MÅTTE ha det)
Sånn hadde æ det forrige helg.. Har irritert mæ lenge at æ ikke har nå fin og ordentlig jakke til hverdags og fest, men har sett en lenge på H&M, bare ikke kommet mæ så langt til å kjøpe den... før æ fant ut forrige lørdag at visst vi skulle på konsert, så måtte æ ha jakke! BASTA!
Turen gikk temmelig kjapt innom butikken, førr å oppleve en stor glede: Den hang på salgsstativet, og de hadde 1 igjen i min str! LYKKE!
Å uten å trenge å bevege så mye mer enn fingran, så har bestilling på gardina til hele stua samt kjøkken, og litt andre småting, også blitt gjort en effektiv ettermiddag! Snart kommer stua i en litt mer komplett drakt!
Reine skjære handlelykken, som egne mæ veldi godt! ♥

Har forresten ei an bestilling også inne nu, som æ glær mæ til å få... det ska dokker snart få vite mer om!

Nu e det nattinatt i Askheimhuset!

Nattaklæmma


1 kommentar:

Elin sa...

Ja jeg er vel litt sånn at å handle klær skal helst å gå innmari fort...syns det er litt kjedelig d...å hvertfall om klærne må prøves...grøss og gru..hihi:)

Men interiør, jo da her jeg bedre tid...:)

Heldig at de hadde igjen jakken da, kjempe fin er den;)

Ønsker deg en fin dag:)

Klemmer Ea

Fremhevet innlegg

Bryllupsplanlegging...

I dag e det faktisk BARE 4 mnd(!!) igjen til den store dagen. Å nu vil æ absolutt si at æ bynne å kjenne litt på det..... men det e kanskje...

Related Posts with Thumbnails

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails