søndag 29. mai 2011

Effektiv helg ♥

Så va atter ei helg overstått.. men neste uke e kort for min del, og da e det helg fra onsdag ♥
Her har min kjære vært supereffektiv hele helga! Han har virkeli stått på med hjemmedugnad.. å ka har æ gjort? Egentlig ikke så veldi mye.. har underholdt lillesnusk og generelt bare sløva og kosa mæ *smile*
Fredagen starta i kjelleren. Der har vaskerommet kommet på plass i det rommet æ trur har vært vaskerom tidligere..Bei så gla da æ la æ merke til den kanontøffe lampa som heng i taket... falt rett å  slett pladask førr den! Sku ønske det va sånn på alle lampen der nede, men det va visst den eneste lampa me kuppelen inntakt (etter det æ kunne se)

Søndagen gikk til loftet. Der har  vi alltid hatt ett mål om å ikke lage fullstendig kaos, så hver gang lillesnusk har vokst fra klærne sine, så har de blitt pakka pent i plastkassa og merka med navn og str. I tillegg va vi og kjøpte 2 klestativ sånn at vi får rydda unna ytterklær som ikke brukes i de ulike sesongan. Så i dag va min kjære oppe å rydda bort de tingan som bare har blitt "kasta" opp den siste tia.. Nu e alt sortert på egne plassa, sånn at det e lett å finne det igjen!
Herlig ♥
Kjenne mæ faktisk fornøyd med innsatsen i helga, selv storebror har fått ett rydda og nyvaska rom! Nu e det bare resten igjen... Å æ glær mæ til vi e helt i mål!

Skulle nesten tru det va vårrengjøring vi holdt på med *smile*

Ønske dæ ei flott ny uke..
nu må æ skynde mæ i seng, visst ikke bli æ kanontrøtt i morra *gjesp*


1 kommentar:

Dronninghuset sa...

Hei,
den lampa var flott. håper noen lager og selger sånne nå i våre dager også... koselig og nostalgisk den da.

rydding tar tid. har noen prosjekter jeg og som venter....
og så venter jeg på sola.... og varmen.
vi har fått nok regn nå.-)

ønsker deg en fin dag,

klem Tove

Fremhevet innlegg

Bryllupsplanlegging...

I dag e det faktisk BARE 4 mnd(!!) igjen til den store dagen. Å nu vil æ absolutt si at æ bynne å kjenne litt på det..... men det e kanskje...

Related Posts with Thumbnails

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails