fredag 19. august 2011

En elsk for paller...

Det kommer nok ikke som nå overraskelse på de som kjenne mæ at æ har løst på palla i interiøret.
Elske den slitte og rustikke looken!
Har venna som riste på hodet av mæ når æ snakke om palla, planka, greine, buske for ikke å snakke om rustne stiga .... *smile*
Men det e jo så vanvittig stili!

I første runde så e det spikerteltet som ska få den type stil... Men satse på ei sakte men sikker forandring her hjemme å..  Har bl.a løst på pallesofa ute på den lille verandaen vårres.
I tillegg e plan å lage eget stubord samt tvbord..
Men akkurat nu så får æ nyte bilda og inspirasjon på nette...Førr der e nok å hente!

Har løst å dele nån flotte bilda me dokker som æ fant på google!
Men som vi alle vet, så tilhøre de nok nån av de flinke flotte interiørjenten der ut!
Så visst du ser nå som du kjenne igjen, så håpe æ det e greit at æ dele...

Se å bli inspirert ♥
Æ e helt hekta!

Ka syns du om palla i interiøret?

8 kommentarer:

Liv sa...

Hei Trine,

Herregud så utrolig stilig med paller! Skjønner godt at du er hektet jeg, jeg selv fikk jo storslagne ideer til terrassen nå! Ønsker meg veldig rottingmøbler der ute, men det som jeg vil ha koster flesk, så kanskje jeg skulle være skikkelig kreativ og gjort noe sånt? Vi er akkurat ferdige med å male gulvet der ute, det ble grått og fint, og det hadde passet supert med dette her der ute :-) Hmm, må vise til gubben :-)

SV: ja jeg tror alle tenker det om neglene sine, at vi skulle ha vært litt flinkere. Jeg også! Men det er bra at det ikke er så mye som skal til før de ser penere ut :-)

Sender det med koselige tilbakemeldinger rett tilbake til deg, for de er alltid så koselige de kommentarene du legger igjen også!

Stor klem, og ønsker deg en super helg! :-)

"En Vintage Drøm" sa...

oi.. der var det noen nye ideer.. likte godt barnesengen og hyllene til bilder.. hmm..nytt prosjekt. :)
godt med en slik oppsummering, begynte å lure om alt dette var hos deg.. hehe. Go søndag i morgen!

Tomines hjem sa...

Liiiiker... jeg vil også ha.. og min plan er å ha blader på.. akkurat som du viser.. men akkurat paller.. nei da er det stopp!!
Det kommer visst ikke inn i huset vårt.

happy søndag kjære deg..

Martilie sa...

LEKKERT!! Og helt genialt - så enkelt å lage de lekreste ting. Noen flotte tepper og en bunke puter og vips er du igang :)

Blir spennende å se om det kommer noen palleinnlegg fra heimen din snart :)

Nyt søndagen!

Klem fra Tove

KATRINES INTERIØR sa...

Hei! Ja, bare å sette i gang og lage, gjort på en kveld ;) Det er så utrolig mye stilig med paller altså! Men jeg prøvde meg på pallebord også, det er så mye å pusse. Mulig jeg hadde noen veldig grove paller, men ikke greit å få flis i hånda for disse småttisene. God søndagskveld!

Elin sa...

Paller er bare helt knall...Skule hatt ett helt lager;)
Så ja det er lett å bli hekta på paller...:)

Ønsker deg en flott kveld:=)

Klemmer Ea

Cathrin sa...

Hehe...ja dæm ska bli nåkka sjitlei mase vårres før trækninga e tadd. Sku vært to sånne førstepremia, så kunne vi tadd guttan me og dradd ilag. D hadde vært nåkka!
Har så løst at han kompis ska få oppleve Disney World mens han ennu e så litn at han har gledn av d, men pængboka strækk nok dessverre ikke helt tel dær. Så dennan premien hadde vært mett i blinken. Men førhåpningen e heller små, e jo sinnsykt mange småtroll som e påmeldt. Ska godt gjøres å komme på topp-plassering trur æ. Men arti å se korsn dæm ser ut på boksn va d nu værtfall.
Lykke tel tel dokker, blir spennanes å se kor vi enne på sluttn.
-klæm-

Bentes interiør og oppussing sa...

Hallo Trine
Utrolig tøft! Jeg har også lagt ut noen bilder fra google vedr paller. Har laget en liten sofa på barnerommet (er ikke ferdig med å pynte den, men bilder kommer) Driver også med en hems på hytta. Tror det blir stilig å bruke paller der fordi takhøgden er lav... Har jobbet intens med å overbevise mannen... Han er på glid :-)
Hilsen Bente

Fremhevet innlegg

Bryllupsplanlegging...

I dag e det faktisk BARE 4 mnd(!!) igjen til den store dagen. Å nu vil æ absolutt si at æ bynne å kjenne litt på det..... men det e kanskje...

Related Posts with Thumbnails

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails