tirsdag 2. august 2011

se ka æ har fått tak i ♥

Har alltid ønska mæ en vinballong å ha til pynt, og med en dose hell va æ så heldig å bli eier av to stykk!
Litt usikker om æ ska gjør nå med bastkurven, eller om den ska få være som den e... Kanskje det hadde vært kult å spraymalt dem......?


KANSKJE DU HAR ETT TIPS TIL MÆ?
6 kommentarer:

Mette Helen sa...

Jeg har og en sånn som stod igjen etter forrige huseier. Tenkte å ta ut den "flasken" å heller ha en tykk plastikk å plante blomser i den, men er usikker på hva jeg skal gjøre med "flasken". Gleder meg til å se hva du skal gjøre med dem =) Kanskje jeg ombestemmer meg for hva jeg skal gjøre.

Anna sa...

Dem er SÅ stilish! Jeg ville ikke gjort noe med dem, malt eller så...kanskje hatt pledd, aviser eller så i kurven eller bare hattt hele kittet som "pynt".

Artig å se hva du gjör med det til slutt ;o)

Klem Anna

Anonym sa...

Synes de var flotte som de var. Ville ikke ha gjort noe med kurvene jeg :)

Blir spennende å se hva du bestemmer deg for uansett :)

Ha en flott kveld :)

Min stil sa...

Heisan vennen.
Så heldig du har vært. De var superfine :) Kunne nok ha vært spennende å malt dem,. men jeg syns faktisk de var veldig fine slik de var. Eventuelt kan du kanskje male en tekst på de med sjablong?
Gleder meg til å se i alle fall.
Klæmmer

Anette (Hvit Romantikk) sa...

Så heldig du var som fikk tak i to. :) Syntes de er veldig fine som de er jeg da ♥ men spennende å se hva du vil gjøre med de. ;)

Håper alt står bra til med deg og dine. ♥

God klem fra Anette

Ingvild Solstad Gryting sa...

Hei! Så hyggelig at du har lagt deg til som følger! Håper du vil trives...:) Ser ut som en koselig blogg du har óg! Og ps: Synes du bør la vinballongen og kurven forbli uberørt...Noen ting er fint å bevare sånn de opprinnelig er...men det er nå bare min mening:)

Ha en god kveld!

Fremhevet innlegg

Bryllupsplanlegging...

I dag e det faktisk BARE 4 mnd(!!) igjen til den store dagen. Å nu vil æ absolutt si at æ bynne å kjenne litt på det..... men det e kanskje...

Related Posts with Thumbnails

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails