søndag 15. januar 2012

Back to the 90's

Huff her bli det visst litt langt mellom interiørinleggan, men det får så være.. Huset e ikke alltid like bloggifiserbart, samt at det stadig vekk en en mann eller ett par unga som renn rundt her *smile*
Men ska prøve å bli flinkere!

I går va æ en snartur innom H&M for å finne nå nytt til æ skulle ut å spise med symøtejenten. Visste akkurat ka æ ville ha, og som normalt ende man jo alltid opp med litt ekstra!
Falt pladask for ei dongeriskjorte (JA DU LESTE RIKTIG!) rett før jul, og i går va anledninga perfekt.. Å da måtte æ jo nesten bare kjøpe mæ ei ny dongeribukse som passa til også *ler*, ja og en strikka hals!
Buksa satt som støpt og for første gang på lenge følte æ at den holdt på plass både rompe og lår *smile* 
Helt nytt antrekk, nydelig tre-retters og masse god livemusikk... Det va en absolutt vellykka lørdagskveld med godjenten ♥

Minuset e at æ i dag sitt igjen halvt døv, da vi va litt uheldig å få bord helt fremst i lokalet atmed storhøytaleran... Så her spanderes søndagen med "midlertidig" tinnitus (forhåpentligvis) og i skikkelig sofastil!


Håpe helga di har vært flott!
God søndag kjære du.3 kommentarer:

Red Hobbitt sa...

Så fin du er i ny-skjorta. Artig å se at det vi brukte for noen år siden er moderne igjen.
Du må absolutt prøve desserten. Da jeg fikk dilla på den var da jeg gikk gravid med eldste sønnen (i 1988). Jeg ble nesten voldelig hvis jeg ikke fikk is-juice. Har en artig historie om da en kollega gjemte is-juicen min. Men den skal jeg fortelle en gang jeg møter deg.

Cathrin sa...

Fineste du og magen din! Kor bra du storkosa dæ i går, rart me d men man føle sæ jo litt småfyllesyk dagenderpå sjøl om man ikke har drokke. Håpe tinitusn førsvinn iløpe av nån daga. Huske etter en Dumdumboys konsert på 90-talle at æ va stokk døv i næstn ei uka.
Har satt dæ opp på lista over kæm æ kan gje grytekluta tel vest prosjekt bæstemorpledd går ad dundas. ;o)
Ha ei flott ny og ubrukt uka!
-klæm-

Jatte sa...

Stilig den skjorta :)
Kledde deg veldig godt også..

Ha en fin ukestart imorgen,
Klem Jatte♥

Fremhevet innlegg

Bryllupsplanlegging...

I dag e det faktisk BARE 4 mnd(!!) igjen til den store dagen. Å nu vil æ absolutt si at æ bynne å kjenne litt på det..... men det e kanskje...

Related Posts with Thumbnails

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails