tirsdag 10. januar 2012

litt omvelting for en liten kropp...

Ett nytt år ga oss plutseli en ny hverdag da lillebror fikk omplassering til ny barnehage. Fra han va knappe 7,5 mnd til i dag (3år om nån daga) har han vært i en barnehage som er i motsatt kjøreretning av der vi jobbe.. Nå som tilsvare at vi har hatt endel ekstra kjøring.. Men det har IKKE gjort oss nån ting, da barnehagen har vært helt super! En fantastisk barnehage rett å slett, som vi bli å savne veldig mye!
Men så har vi en barnehage som bare e tre hus bortenfor oss, som virkelig har frista veldig for enkelhets skyld.. Å da lillebabyen meldte sin ankomst va valget veldi lett.. Tenk så lett det skal bli å bare ta babyen i vogna å gå ned me lillebror, å ikke minst sleppe baksting i bil på tidlig morran..
Flinkisen vårres stortrives allerede, å brukte ca 30 minutt før han bei varm i trøya blandt de nye ungan.. Helt fantastisk å se kor tilpasningsdyktig de små kroppan egentlig e!
Det varme virkelig ett mammahjerte, da det e vi som har valgt å ta han bort fra all tryggheta han har hatt i hverdagen sin, førr så å putte han inn i en helt ny å fremmed verden..
I morra skal pappa være me på siste tilvenningsdagen, og lillebror glær sæ masse til å vise pappa alle de nye vennan han har fått, og ikke minst den flotte nye barnehagen hannes ♥
Lite utdrag fra dagens samtale med pappa:
-"Går det bra i nybarnehagen? Har du fått dæ kjærest?"
-"Ja"

-"åh.. har du fått dæ kjærest? Kem e kjæresten din da?"
-"Emil!"

...... Det va jo han som spurte... *smile*


3 kommentarer:

Elin sa...

Hihi:)...Ja de små kan få sagt det altså;)

Så bra at det går bra med barnehage skiftinga da:)

Fin kveld til deg:)

Klemmer Ea

Jatte sa...

Hihi, herlig .. emil :P

Godt at han trives så godt der, er nok bedre for alle parter med kortere vei ja :)

Ha en fin Onsdag,
Klem jatte♥

Neverluren hus og hjem sa...

Så flott at han stortrives i ny barnehage, og så mye lettere for dere om morran :-)

Ha en finfin onsdag:-)
HIlsen Rita

Fremhevet innlegg

Bryllupsplanlegging...

I dag e det faktisk BARE 4 mnd(!!) igjen til den store dagen. Å nu vil æ absolutt si at æ bynne å kjenne litt på det..... men det e kanskje...

Related Posts with Thumbnails

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails