mandag 2. januar 2012

Tilbake til hverdagen...

Da va jula endelig pakka ned etter en effektiv ettermiddag, og hverdagen kan ønskes velkommen tilbake! Sitt å vurdere om æ skal henge opp gardina eller kanskje bare kjøre på me litt nakne vindu for en periode..
Ønske for hvite persienna står høyt på lista, og æ trur det hadde blitt mye finere i stua nu som vi ikke har brunt gulv lengre.. (var litt mer sammenheng da gulv, møbla og persienna va i samme fargen.. nu føle æ alt e bare kræsj..) Kanskje det bli ett prosjekt for 2012 *smile*  
(må bare smiske litt mer me kjæresten først)


Vet hvertfall at prosjektlista for året bynne å bli lang... så det bli spennanes å se ka vi får gjort før året e omme. Men så e det jo alltid gøy å ha planan klar, og ikke minst ha nå å se frem mot ♥2 kommentarer:

Heidi's regnbuedrops sa...

Synes det var fint uten gardiner jeg =)
Spennende å finne ut av hva som står på prosjektlisten din.
Klem

Min stil sa...

Hei vennen. Syns det var koselig uten gardiner også, og ikke vørt å smiske med kjæresten, bare gå ut på salg og kjøp de persiennene. Når han ser hvor fint det ble, kommer han nok til å tilgi dæ uansett.
Klæmmer Susanne

Fremhevet innlegg

Jeg er nominert - Interiør- og designblogg-awards 2017

Hurra for fredag og helg! Beste dagen i uka rett og slett. Å i dag starta morran ekstra koselig! Jeg er nominert til Sparpedias Blogger A...

Related Posts with Thumbnails

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails