lørdag 10. mars 2012

En liten sjørøver...

... som ikke e like fotogen som han engang va... Mulig han e skitlei mora å kameraet *ler*
Detta va vel det eneste bilde æ klarte å ta kor du ser høvlig at han e sjørøver! Resten av bildan så har han gjemt sæ før blitsen gikk av... evt sparka og sprella så han så ut som Donald Duck i springfart på bilde.. *smile*
Å beskjeden e klar og tydelig hver gang æ prøve mæ: "Mamma IKKE ta bilde av mæ - æ vil IKKE"
Og som barn så mor - ho høre ikke på det øret!
Men vi har nu kosa oss i byen, og det e jo så koselig når byen e fylt me masse flotte rallarkledde dame og menn og ikke minst utkledde unga!
Nu kjenne æ på kroppen at den ska få innta sofan resten av kvelden! Sånn at den e uthvilt til en lang fotballdag i morra lamme storebror - som innebære ei tretimers kafeøkt.

GOD LØRDAG til alle dokker flotte ♥    

   

1 kommentar:

teresebfoto.com sa...

Herlig liten Kaptein Sabeltann!
Var noe kjent med kommentaren: "Mamma, ikke ta bilde av meg!"

Har selv en datter på 6 år, som sikkert er den mest fotograferte 6årinen på flere mils omkrets. Med en mamma som er over gjennomsnittet interessert i foto, og da barnefotografering så må hun dessverre stille som modell innimellom. Født foretningsdame er hun også, og har klart å forhandle frem betaling med et godteri pr knips. God å telle er hun også, så her gjelder det å velge sine bilder med omhu ;)

Fin fin lørdagskveld til deg!
Klem

Fremhevet innlegg

Bryllupsplanlegging...

I dag e det faktisk BARE 4 mnd(!!) igjen til den store dagen. Å nu vil æ absolutt si at æ bynne å kjenne litt på det..... men det e kanskje...

Related Posts with Thumbnails

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails