fredag 16. juli 2010

Aldri så ondt at det ikke e godt før nå....

.. som det så pent hete..
Dagen i dag starta egentli ganske brått og dagens plana kom egentli like brått på, ettersom æ lovte storebror overnattingsbesøk i halvsøvne...
Å før det andre øye va våkna sto begge guttan så gla å fornøyd på trappa, før æ fikk gnidd søvn ut av øyekroken og hepsa på mæ jurbeskyttern og nå anna rask som lå innenfor 10 cm radius...
Det skal sies at æ hadde vært oppe en gang tidligere, men etter ei natt me særdeles lite søvn og mye gnuing så så æ ett snitt til å få nån ekstra minutta på øye før lillebror våkna.. Men ska ikke skryte på mæ nå særli mye mer søvn akkurat..
Før de fem minuttan æ endeli fikk til å sove, så klarte æ å fylle den me en dustedrøm me masse slossing og krangling.. Å Trine heiv faktisk ei jente i elva, så sinna va ho!
Huff ... like ikke sånne drømma.. e så utruli slitsomt.. å man e jo utslitt når man våkne.. Men så der midt inni slåsskampen så ringe storebror og vekk mæ (nesten)..
-Kan æ ha overnattinggjest?
- Ja det går sikkert helt fint... va jo da mitt svar...
Og bevares.. såklart han skulle få ha overnattingsgjesta, især når han vekte mæ fra den dustedrømmen!
Men hjelpe mæ vel.. Plutseli kobla æ jo på at de siste dagan me regn å dritsommervær, så har æ jo heller surka istedet førr å gjøre husarbeid... Nå som æ virkeli fikk skjemmes over i dag..
 Så der va dagen plutseli i gang, å før æ fikk slengt på mæ gaura, va det bare å gripe fatt i husarbeidet!
Badet bei faktisk vaska før æ fikk pussa tennern.. (Lure på om æ pussa tennern..jaja badet bei hverfall reint å ryddig!)
..Å æ fikk endeli det sparket æ trengte i ræva...
Kor deili va det ikke at sommerdag nr 2 på rad va utfor døren.. Fikk rydda og ordna på trappa, lagt duk på bordet og henta frem stolputen.. Må jo utnytte utemulighetan også, samtidig som man vaske hus!
Kokte mæ deili kaffe og henta frem spraymaling før æ gikk til pers på det ene nattbordet..Alt selvfølgeli samtidi som æ vaska huset innvendig.. Jente kan som sagt gjør flere ting på en gang... Lett match!!
Så når lillebror skulle sove formiddagslur og guttan va dratt ut å leka, skulle æ bare nyte ett deili 5 minutt.. Herli når sommerdagan har mer enn bare 10 usle grader..Men ka skjer da??  
JO det bynne selvfølgeli å regne! MAKAN!
Muli det va ett tegn fra han der oppe om at æ ikke sku glæm av ka æ holdt på me inne... Førr sånn som det så ut, så e det ikke rart det har regna hele sommern.. æ e sikker på at han har gråte ne på mæ!
Enda godt det fortsatt bare e blanke dråpa... Førr ei lita stund til så e æ sikker på at fargen har endra sæ til rød!
Men det e som sagt aldri så ondt at det ikke e godt førr nå.. 
 Huset e nyvaska og ryddigere, guttan storkose sæ og sofan har endeli forbarma sæ over mæ..
Klesdungen på vaskerommet e blitt mindre, selv om klesdungen på rommet e blitt større... (reine klær)
Men æ gidd faktisk ikke å brette klær.. før det e faktisk min kjære sin jobb :)
Æ har gjort min flid i dag, så nu ska æ bare sitte å nyte kvelden og natta me ei iskald ei me ei fantastisk go samvittighet, å se kor lenge guttan klare å ha nattparty (som på mitt språk hete våkennatt)...

Æ gir dem en time til... *smile*
Ønske dokker alle ei go natt ♥

Bilda fra gangen i 2.etg, speilet skal straks komme på veggen.

 

4 kommentarer:

Tone Marie sa...

Så flink du e søster <3 det blei kjempefint! lure på kordan huset mitt kommer til å se ut, siden æ e ikke nå flink med sånt! Du får vel hjelpe mæ ;)

Cathrine Nicoline sa...

Heisan Trine

Takk for koselig besøk inne hos mæ.
Har jo vært innom din blogg massevis før æ knøvla mæ til å lage min egen, så nu e det jo så lættvint å lægg inn en liten hilsn te dæ :)
Æ syns det e så arti å se på alle de spennanes prosjæktan dåkkers i "Olea" huset. Så e det gøy at du skriv på Ankenesdialækt, det e flott.
Håpe dåkker kose dåkker i govære.

Solklæm Cathrine N

irina sa...

Ha ha du skriv nå morsomt...har sånne dustedrømmer hele tiden...ikke rart man er gal sier jeg...
Du er veldig veldig flink å skrive...så skjønner ikke det du skrev om at trening gjør mester...du er allerede en mester.
Ellers vil æ takke for at du trofast kommenterer selv om jeg er litt fraværende...men det har sine årsaker å kommer vel snart ut for en dag sanrt :)

Uansett jeg setter uenderlig pris på at du en vakker solskinn av en pike kommenterer. Og jeg gleder meg ALLTID til å lese kommentaren din :)

Klem

mimmi-leone sa...

Hei!

Det hørtes slitsomt ut, men kjenner meg igjen fra ungene var små.
Og slike drømmer er slitsomt.

Ønsker deg en koselig drøm neste gang.
Og litt bedre og varmere vær!


Klem far Mimmi-Leone

Fremhevet innlegg

Bryllupsplanlegging...

I dag e det faktisk BARE 4 mnd(!!) igjen til den store dagen. Å nu vil æ absolutt si at æ bynne å kjenne litt på det..... men det e kanskje...

Related Posts with Thumbnails

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails