torsdag 1. juli 2010

Små barn..store gleder...

... i hvert fall førr mæ som forelder...
Har lenge vært misfornøyd me utvalget av barnekoppa på butikkan... Enten læk de eller så får man ikke av lokket uten at du i strevet klare å kaste all melka eller vannet utover gulvet!
Da Tim va liten, hadde vi nån geniale koppa me skrulokk som faktisk va helt tett... Han kunne slå å kaste på den så mye han ville, uten at det bei vått rundt han... Å de e like tett den dag i dag! Savne de koppan..
Helt til nu, så har Johannes endt opp i en søledam av drikke så å si hver gang, førr han elske å leke me koppen sin mens han spis..Å han har jo lært i barnehagen at det e arti å hamre å slå å bråke.. (sikker på at det må være barnehagen.. førr det e ikke mæ... *glise*)
Å han har fort klart å funne ut korsn han ska gjør det førr å gjør det ekstra arti.. e jo bare å slå tuten i bordet eller presse den inn..Å siste metoden bli brukt flittig med kjøkkenbordet, så mora må spreng rundt me tua etter han..
Så nu bei æ så gla når æ så at denna koppen va kommet ut me skrulokk.. å atpåtil va det me handtak fast i lokket :) Syns det va helt genialt! Å Johannes va veldi fornøyd :)
Så nu bli det kanskje slutt på det griset... *smile*
Den anbefales.

Ingen kommentarer:

Fremhevet innlegg

Bryllupsplanlegging...

I dag e det faktisk BARE 4 mnd(!!) igjen til den store dagen. Å nu vil æ absolutt si at æ bynne å kjenne litt på det..... men det e kanskje...

Related Posts with Thumbnails

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails