lørdag 15. januar 2011

På tide å ta igjen litt tapt tid...

 
...på bloggen å oppdatere mæ litt på siste nytt hos alle de søte bloggejenten *smile*

Tv-underholdninga i kveld va rett å slett elendig.. Skjønne ikke kor e det blitt av de koselige lørdagskveldan som vi hadde før? Va alltid ett koselig underholdningsprogram å se på!

Ellers skjer det veldi lite her på interiørfronten. Vente på svar fra forsikringsselskapet ang vannlekkasjen, og vi har sånn smått bynt å leite etter inspirasjon til badet. Glær mæ faktisk til vi ska igang me den jobben, selv om den kom litt brått inn på oppussingslista! 

Å e orken me mæ i morra, så bli det kanskje rombytting på oss.
Må jo bynne å gjøre litt klart til romoppussing!


Ka har du gjort i dag da?


4 kommentarer:

Min stil sa...

Heisan du. Kjedelig med vannlekasje, men som regel er det ikke så galt at det ikke er godt for nor. Lykke til med oppussingen.
Klæm Susanne

Martilie sa...

Elendig TV på lørdagen ja, jeg hadde alenekveld etter at snuppene hadde lagt seg. Planla TV og ko, men det ble blogger og kos :)

Lykke til med badeprosjekt!

Klem fra Tove

Lykken i Livet sa...

Hei Trine
Tusen takk for fine ord inne hos meg!!
Så kiipt med vannlekasje, håper dere får ordnet alt med det.
Her står også badet først på oppussingslista for tida. Leter også etter inspirasjon til det. Tror det vil bli naturtoner(beige) i flis, noe innslag med "drivved" og innebygdbadekar.
Gleder meg til vi tar fatt!
Ønsker deg en herlig søndag. Her ble en tidlig morgen, men nå har lillegutt duppet av igjen så da tror jeg jammen mor legger seg nedpå litt igjen også :p
Klem Marie

hannem sa...

Helt enig! Savner seriene fra Aidensfield, nå er det bare en dum krimserie. Vi har jo krim på fredager, lørdager vil vi ha noe annet. Og selv om Med hjartet på rette staden også inneholdt litt krim, var det mest om karakterene i serien. Tiåringen vår har også kommentert akkurat det. Vi får sørge for å ha opptak på boksen, som vi kan se.

Kjipt med vannlekkasje.

Her har gullfiskene bytta rom, de har flytta opp i stua idag. Reint akvaium og nytt vann har de også fått. (Ved en misforståelse ble det vannet de skulle ha med seg også kast, men det ser ut til at de takler det også. )

Fremhevet innlegg

Bryllupsplanlegging...

I dag e det faktisk BARE 4 mnd(!!) igjen til den store dagen. Å nu vil æ absolutt si at æ bynne å kjenne litt på det..... men det e kanskje...

Related Posts with Thumbnails

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails