fredag 30. desember 2011

Ett år er snart over...

Januar her i huset er den store bursdagmåneden. Da har alle tre gutta hver sine daga.. De to minste med kun to daga mellomrom..
I tillegg prøvde æ mæ på den store utfordringa "prosjekt 365- capture life"... Ei utfordring æ tenke æ bei å ta på strak arm gjennom året *smile*
I februar var vi igang med ombytting av soverom med storebror i huset. Å den store fremtidsplan e å få det pussa opp å malt.. kanskje 2012 e året?
 
Etter en overraskanes vannlekkasje da vi kom hjem fra juleferien i starten av januar, har vi endelig fått stua ferdi og klar til bruk. 2 runda med oppussing på under ett år er mer enn nok, men vi valgte likevel å endre med nytt gulv! Denna gangen gikk vi for mørk grå eik, å vi e superfornøyd me resultatet!
Her i byen e det også den store VinterfestUka i mars. Vi kler ut de små og går i tog og kose oss..
Ei uke full av konserta og flotte opplevelsa!
Påsken feirer vi i campingland, og vi storkose oss!

Den store nasjonaldagen står for tur i mai, i tillegg er vi igang med oppussing av hovedbadet etter vannlekkasjen..Ei stor utfordring bare å finne ut korsn man vil ha det.. E jo så mye fint å velge i, men vi har bynt å bli enig om sluttresultatet.

Må også innse at "prosjekt 365 - capture life" e ett tapt slag! Det tar dessverre alt for mye tid...
Late sommerdaga står for tur, og vi nyte hver å en av dem. Masse tid blir brukt både hjemme og i campingland...
Ny campingvogn kommer på plass, og spikerteltet blir satt opp på ei helg....(og litt til).. Vi storkose oss, og syns at det e helt greit med hjemmeferie!

Men æ å min kjære fikk oss også ei lita langhelg i Oslo, da vi var på Iron Maiden konsert! Deilig med ei hotellweekend ♥ Fikk også møtt nære venna man ser alt for sjeldent!

Flere herlige helge i campingland står for tur i august og september, før sesongen får en liten pause!
Symøtejenten (dessverre ikke alle) får til en hyttetur og vi storkose oss. Ei helg fylt med masse god mat og total avslapping!  Formen e så som så da ryggen bynne å svikte mæ mer eller mindre!
... og vi får endelig bekrefta at en liten baby e på tur!
Samt at æ får vite at æ har isjas/prolaps og må ta det helt me ro... 5 uke på sofan står foran mæ, og bloggen bli heller lite prioritert!
Oktober byr på 5 års jubileum med min kjære... Hadde nån spurt mæ førr fem år sia om korsn livet mitt så ut i dag, så hadde æ hatt tre ønska klar : gift med min drømmegutt og fått flere små... så nu mangle vi bare bryllupet *smile*
Så kommer den koselige førjulstia i slutten av november.. huset blir pynta å vi starte med kakebaking. Den fineste tia i året står foran oss, og hver dag skal nytes så godt som mulig!
 ..Badet blir også endelig ferdig og klart til bruk etter mye venting på dusjkabinettet!
Men vi e superfornøyd me resultatet, så all ventinga e fort glemt!

I tillegg har vi vært på UL og sett babyen for første gang, og den største overraskelsen va at det mest sannsynlig e ei lita jente som kommer (95%) ♥ Men som guttemamma, tør æ ikke å tru nå før ho e født! Selv om æ har mer enn løst til å kjøpe inn søte små kjola *sukk*

I desember nytes hver en dag og den store dagen feires lamme mine foreldre og lillesøs!
Og heldige oss får til og med sne på julaften. Julestemninga sneik sæ endelig frem ♥
Nu gjenstår bare nyttårsaften....


Og med det vil æ ønske dæ ett vel overstått 2011 - og ikke minst ett GODT NYTT 2012! 
Glær mæ til å følge dokker videre i det nye året... og ikke minst til å ta i mot alt 2012 har å tilby! 2 kommentarer:

Cathrin sa...

Oi, dokker har jo fådd gjort kjæmpemasse i år, e når man tar ei sånn oppsamling av åre at man ser resultatan. Kjæmpeflink har dokker vært! :o)
Kjæmpefine bilda og koseli læsing!

Ønske dæ og alle dine en kjæmpeflott nyttårsaftn og ikke minst et kjæmpeflott 2012! Glær mæ tel å hæng me dæ hær inne (og førhåpentlivis litt i det virkelie live å) i åre som kommer!

-nyttårsklæm-

Elin sa...

Der har fylt året godt vil jeg si:)

Ønsker deg ett riktig godt nyttår, og gleder meg til å fortsette neste bloggår sammen med deg:)

Nyttårsklem Ea

Fremhevet innlegg

Bryllupsplanlegging...

I dag e det faktisk BARE 4 mnd(!!) igjen til den store dagen. Å nu vil æ absolutt si at æ bynne å kjenne litt på det..... men det e kanskje...

Related Posts with Thumbnails

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails