onsdag 21. desember 2011

snart i mål...

En effektiv å tung ettermiddag e overstått, å nu sitt æ som ett slakt i sofan å tenke at i morra e vi i mål! Så kjekt når man fordele sæ i etasjan, da går det straks mye fortere! Å nu har kjæresten rundvaska nesten hele første etasjen, mens æ har fått fiksa litt oppe... (ikke helt samme effektiviteten som nede, men litt har æ fått gjort *smile*).. Så nu e det litt mere jul i huset ♥
I morra tenke æ at juletreet skal få komme inn, sånn at fredagen kun bli brukt til familiekos! Da har vi tradisjon å kose oss me fenalår og gløgg mens vi ser på "mens vi venter" på Nrk. Kan jo ikke gå glipp av "Grevinnen og Hovmesteren"
(Egentli har treet alltid blitt pynta lillejulaften, helst når ungan har vært i seng, sånn at de har stått opp til ett nydelig juletre i stua... også fordi at mora e temmelig egoistisk når det kommer til korsn juletreet skal pyntes! Faktisk så egoistisk at kjæresten har gitt opp *ler*)
Tru om æ klare å sleppe dem til i år? Litt ny dekorasjon på badet. Veggordet som æ vant fra Happylines!
Se den flotte stjerna storebror har laga på skola!


Fin fin onsdag til dæ ♥
Nu e det føttern høyt og kveldsmat som står på plan her, før hodeputa skal få besøk!


1 kommentar:

Marits Hverdagsgleder sa...

For ei flott julestjerne storebror har laget!
Og fint med veggord på badet :)

Og ha ha...jeg er nok like "egoistisk" som deg, og sær på det med juletreet.. pynter helst alene, så kulene kan henge "akkurat der og akkurat der"

Fremhevet innlegg

Bryllupsplanlegging...

I dag e det faktisk BARE 4 mnd(!!) igjen til den store dagen. Å nu vil æ absolutt si at æ bynne å kjenne litt på det..... men det e kanskje...

Related Posts with Thumbnails

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails