fredag 20. oktober 2017

Nye epoka...

Så va det jammen fredag igjen! *hjerte hjerte*

I går hadde æ de flotte symøtejenten mine på besøk!
Tenk at "babytreffet" etter mellombror skulle bli til mine nærmeste venninne. Vi har faktisk holdt i hop i 9 år nu! Det starta jo på "barnimagen-treff".

Arti å tenke på korsn man knytte sæ til nye menneska i de ulike epokan i livet!
Og vi har faktisk møttes fast anna hver uke i 8 år nu... "babytreffet" ble omgjort til "symøte" da ingen av oss ønska å kutte det flotte båndet vi hadde skapt. Og det e alltid like kos når vi møtes.


E faktisk så viktig for mæ at æ ofre mye for å kunne dra :)Nu står ei innholdsrik helg i vente.. både stand-up show og dugnadsarbeid :)
Mitt barndomshjem nummer 2 skal snart tømmes, så i helga skal æ gå gjennom sakene mine fra barne-/ungdomstia som ligg lagra på loftet.. Skikkelig mimrestund tenke æ :)
Det bli egentlig både rart, sårt og artig..
E jo mormor og morfarhuset som mamma og pappa overtok da æ va voksen nok til å fløtte hjemmefra...


Men livet har sine epoka, og nu va det dags for å starte en ny igjen..

(Æ e en person som knytte mæ veldig opp i tradisjona, minna og ting.. så tar det nok litt tyngre enn andre...Da vi solgte mitt barndomshjem sleit æ i mange år med å akseptere at fremmede bodde der, og at æ aldri fikk bo i huset "mitt" mer.. syns enda det e litt sårt å tenke på. Hadde det ikke vært for at vi bygge ut vårt eget hus, så hadde æ nok vært veldig ivrig på å overta, men vi trives så godt der vi e, og vet at vi får drømmehjemmet når vi e ferdig...)Hjemme hos oss e nystua så å si ferdig isolert. Nu må vi bare få satt inn alle vindu og døre sånn at vi får stengt høstkulda helt ute, så bli det nok veldig bra.
Merkes godt at det e kommet kaldere tide nu.
I morrest va bilen islagt, så her e skjerfet godt surra rundt halsen hver eneste dag!
...brr...


Ønske dæ en fin fredag og ei
G O D  H E L G !

Husk å stem på meg HER og følg mæ gjerne her
og på instagram samt facebook om du vil.

Fredagsklæm
Trine

Ingen kommentarer:

Fremhevet innlegg

Mitt 2018

2018 Sålangt, ett av mine favorittår! Året starte med skikkelig sprengkulde, noe som gjør at vi må utsette fortsettelsen på utbygget gan...

Related Posts with Thumbnails

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails