søndag 5. februar 2012

Bildevegg

Tja det e vel ca snart to år sia gangen oppe bei malt og veggordet kom på plass.. Den veggen har æ alltid sagt skulle være en bildevegg fylt me masse gode minna fra livet! Både æ å min kjære har gode gamle bilda fra tidligere fasa i livet som bare har logge å samla støv de siste åran.
Første tanken va å male alle rammen svart, for å få litt sammenheng og en skikkelig kontrast. Men me tanke på at alle bildan har sin egen sjarm, fra ei tid da akkurat de rammen bei valgt - så har æ valgt å beholde de som de e!
Især sia æ også har fått gamle bilda etter mine besteforeldra med orginalrammen på - e jo sånn æ minnes de fra æ va lita ♥ Å med det nydelige veggordet som midtpunkt så syns æ det gir bildeveggen enda mer mening!
Kanskje en liten kaos vegg - men med utrulig koselige minna ♥
(kanskje du til å me ser dæ sjøl om du har hatt del i livet vårres)Har den siste tia fått tilbakemelding om at flere slit me å legg igjen kommentarer, håpe problemet e over nu - men si gjerne ifra om du ikke får det til! (taskheim(att)gmail.com)

GOD søndagskveld kjære du!

3 kommentarer:

Red Hobbitt sa...

Så fint med bildevegg. Ruger selv på en liten plan med å lage bildevegg. Men har ikke bestemt meg hvor. Har ledig plass i trappegangen, men der ser jeg for meg at det blir lett å dulte borti.
Artig med forandringer, og ikke minst deilig å få gjort sånn som man har planlagt.
Håper du er i fin form, det høres nu ut som du er aktiv i alle fall.
Ønsker deg en flott søndagskveld videre.

Merete sa...

Flott bildevegg! Har store plana om nå sånt æ å, men ikke bare bare å komme i gang :P
Håpe formen din e fin og ønske dæ ei flott uke!

Klæm

EtterRegnet sa...

Stilig bildevegg ;)

Smart å ha rammen fra den tia dem blei valgt... De sjarm det ;)

Fremhevet innlegg

Bryllupsplanlegging...

I dag e det faktisk BARE 4 mnd(!!) igjen til den store dagen. Å nu vil æ absolutt si at æ bynne å kjenne litt på det..... men det e kanskje...

Related Posts with Thumbnails

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails