torsdag 16. februar 2012

Kveldsstemning i kjøkkenkroken

Litt bilda fra den lille kroken på kjøkkenet, kor også mikroen har fått ny plassering.
Ikke akkurat det flotteste inventaret man har - men veldi nyttig! Så da e det bare å pynte opp me litt småstæsj, som her, en kurv med nysølvbestikket vårt - mine gamle barnesko - ei gammel skål som æ huske helt i fra barndommen, fylt med litt av storebror si steinsamling - og 3 søte små kakeforme med te-lys.
(Mikroen står plassert på det gamle sybordet som æ har smurt inn i drivved - etter at det fikk komme i hus etter ett år ute på trappa)
På veggen heng den flotte tavleklokka som æ vant hos Celines Hus da vi va på bloggetreff, dekrorert med den flotte vannkanna (som æ ikke helt vet kor æ ska gjør av) samt ett forkle som alltid e kjekt å ha når man lage mat!


 G O D  T O R S D A G S K V E L D !
Tenk i morra e det helg igjen ♥
     

Tusen takk for de kjempekoselige tilbakemeldingen de siste dagan - formen bynne å komme sæ og halsen e ikke så ond lengre. Energien har også kommet smått tilbake sånn æ klare å fungere litt mere!
Å bare det e jo L Y K K E!



K L Æ M M A

Ingen kommentarer:

Fremhevet innlegg

Prosjekt nystue - vindusforinge og høstkulde

Uka e godt igang, og høsten har virkelig slått til.. Både skjerf å tjukkere jakka e tatt frem.. og vedfyring e blitt ett lite must i hverda...

Related Posts with Thumbnails

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails