onsdag 1. februar 2012

Fra rød til grønn..

Til lillebror har vi faktisk hatt rød vognfarge både på sportsvogn og på bytrilla. Friske farga selv til en liten gutt! Men også helt tilfeldig at det bei sånn.
Denna runden har vi valgt å gå over til søskenvogn - selv om lillestorebror er 3 år. Kan tenke mæ at det kan være godt å sitte i ett eget sete av og til under både bytura og trilletura.. Og søskensetet er jo avtagbart så da e det jo ei rein sportsvogn når vi tar det av! Og fargen på vogna e i en frisk limegrønn farge.. Så her kjøre vi litt omvendt på lillebror og lillesøster *smile*
Men man kan jo ikke la sjansen gå fra sæ når man har ei vennninne som plutseli har vogne til overs!Å nu som vi har fått ei ny i hus, så har vi jammen mæ ei vogn til overs vi å!
Ei rød quinny freestyle om nån i nærheten skulle finne interesse i den.. bare send mæ mail om den kunne være interessant!


Her e formen bynt å komme sæ sånn smått, håpe æ.. havna visst over dokommen til slutt, men nån gang må jo bli min tur å..2 kommentarer:

Randi sa...

"Slit`an med ny vogn!! Så fin:) Vi kjøpte også den vognen da minstemann ble født, vår var svart og grå. Men skikkelig fresh i grønt da:) Var kjempefornøyd med den, både som søskenvogn og som sportsvogn.
Godt å høre at formen er stigende, håper formkurva fortsetter i samme retning:)
Klem

Grete sa...

Noe sånt hadde jeg også kasta meg på når de to yngste her kom. Godt med en ekstra plass til minstemann når beina blir slitne;-)
Jeg følger med her inne selv om du ikke hører så mye og takker for koselige hilsner fra deg;-)

Klem fra Grete

Fremhevet innlegg

Bryllupsplanlegging...

I dag e det faktisk BARE 4 mnd(!!) igjen til den store dagen. Å nu vil æ absolutt si at æ bynne å kjenne litt på det..... men det e kanskje...

Related Posts with Thumbnails

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails