fredag 17. februar 2012

Man skal ha det på badet

Bare en liten reprise av hovedbadet vårres, med nye bilda. Men har ikke skjedd så mye der oppe sia sist. Syns egentlig det e veldi godt nu når det ikke så mye der oppe. Det gir straks ett ryddigere og reinere inntrykk!
(Når ikke klærne ligg i dunga på gulvet og på stolen...*ler*)
Dopapiret har æ lagt i en kurv atme toalettet, sånn at det e lett tilgjengelig. Ei populær løysning som fins i mange av de norske hjem for tia! Egentlig utruli mange kreative løsninge bare på den lille detaljen.
Den gamle blåe stolen står også fint plassert der inne , og e blitt lillebror sin tannpussestol! Så inntil æ finn den gamle krakken som æ egentlig skal ha der inne (som pappa har klart å miste), så skal den få stå å pynte opp *smile*
Å me tanke på at blå e en farge æ aldri bli helt fortruli me, så vet æ faktisk ikke om æ har hjerte til å fjerne den bondeblåe fargen som stolen har i dag! Syns egentlig den e sjarmeranes sånn som den e!

Ønske alle mine fine lesera ei flott helg!
Her skal den nytes lamme familien med bl.a litt forsinka morsdagsfeiring ♥Har dokker nån spennanesse plana for helga da?

ps: etter at kodinga på kommentarfeltet bei så tungvint - har æ nu fjerna den fra mitt kommentarfelt. Så bli det litt enklere å legg igjen hilsen. Irritere mæ sjøl over dem, og det kan fort ta gleden av å legge igjen en hilsen. 

G O D  H E L G !

3 kommentarer:

Tove `blogg verden sa...

Kjempefint bad dåkker har :)
Håpe ikke du blir plaga m nettsøppel no som du har fjerna robotsperren :S D gjorde æ næmli, så tok den tilbake for et par daga sia....Fryktelig tungvint å kommentere med den, men æ må bare se om d va d som va problemet :( !
Ønske dåkker ei flott helg:)
klem Tove

Min lille interiør og hverdags dagbok sa...

Lekkert ☺
Ønsker deg en super flott helg ☺
-Beate-

Villa von Krogh sa...

Ah! SÅ FINT BAD!

Ha en flott lørdag du også Trine.
Klem

Fremhevet innlegg

Bryllupsplanlegging...

I dag e det faktisk BARE 4 mnd(!!) igjen til den store dagen. Å nu vil æ absolutt si at æ bynne å kjenne litt på det..... men det e kanskje...

Related Posts with Thumbnails

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails