søndag 10. januar 2010

Effektiv innesøndag

Etter en effektiv innesøndag, va det godt å sette sæ ned å slappe litt av :) Har fått unnagjort mengdevis med husarbeid, mens min kjære (som forøvrig har bursdag i dag) har vært på jobb.
Dagen e blitt brukt til baking, vasking, ommøblering, kles-vask/-bretting, ja det som husarbeid som regel innebære, bare i mer enn dobbel forstand :) (litt opphoping på enkelte områda)
Men igjen e æ veldi fornøyd med dagen, å kjenne æ e temmeli kaputt nu, så det ska bli bra godt å gå å legge sæ på ett ommøblert nyvaska soverom :)

Fikk til å med baka bolla til guttan sine bursdaga som ikke e om mange dagan :) Da har vi en 10-åring og en 1-åring i hus <3 Tia går jammen fort! Syns nettopp lille Johannes kom til verden :)
Kor bli dagan av? Forsåvidt så syns æ det e litt sprøtt å tenke på at det e ikke lenge igjen til man har konfirmant i huset... 5 år går fort :) E nu godt at vi hold oss like ung bestandig, å at det e bare ungan som blir eldre :)

Til slutt vil æ ønske verdens herligste kjærest og pappa en fortsatt fin bursdag :) Gratulere så masse me dagen! Elske dæ <3
Ønske dokker en fortsatt fin søndagskveld :)

post signature

Ingen kommentarer:

Fremhevet innlegg

Prosjekt nystue - vindusforinge og høstkulde

Uka e godt igang, og høsten har virkelig slått til.. Både skjerf å tjukkere jakka e tatt frem.. og vedfyring e blitt ett lite must i hverda...

Related Posts with Thumbnails

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails