torsdag 28. januar 2010

bursdagsgutt i hus

De 2 siste dagan har vært ganske så hektisk med masse koseli innhold :)
I går va det endelig dags for ny symøtekveld :) 

Å denna gangen skulle vi møtes hos mæ. E så utruli koseli når hele jentegjengen samles til skravlekveld! Å vi har alltid masse å snakke om :)
Serverte gratinerte nachochips med tacokjøtt, med salsa, rømme og guacamole dip :) Koseli å veldi godt med litt fingersnacks :) Å godt va det jammen å :)
Bare to uke til neste gang, å æ glær mæ allerede <3I dag har vi bursdagsgutt i hus :) Tim Sebastian har fått 2 tall i rekka nu :) Helt utruli rart å tenke på at min lille snusk e blitt så stor.. Men sia vi hold oss evig ung, så e det jo godt å se at ungan voks å trives :)
Så i dag har vi gjort litt ekstra ut av dagen :) Å han fikk velge ut bursdagsgaven sin sjøl, nå som han syns va veldi arti. Å da endte han opp med ei diger eske med Gormitti, med fjell å figura! E visst det nye blandt unga..
Men den største helten i dag va nok "onkel" Stian :) Førr han trødde til me å gi han ett nytt lego star wars skip!
Lego star wars er den store favoritten her i huset ( Trur til å med det kommer foran tv-spell å ).
Han bli så utruli gla når han får lego, uansett ka det e.. han kan sitte i timesvis på rommet å bygge legoby, med hjelp kun fra fantasien!
Middagen spiste vi på Napoli, lamme mormor, morfar, tante Tone og "onkel" Stian :) E nu bra koseli å gå ut å spise, å gjøre litt stas på dem :) Å han va så stolt sia han hadde bursdag, å fikk gratis is til dessert!
Ikke vær dag man sitt på restaurant å åpne bursdagsgava :)
Johannes storkoste sæ på restaurant for første gang :) Å han spiste til å med middagen sjøl, flinke gutten! Men det skal vel sies at de måtte nok vaske gulvet under bordet vårres etter vi var gått :)

Bursdagsgutten <3


Johannes kose sæ med middagen sin <3

Dagen bei avslutta med å bake ei sjokoladekake til lillesnusk :) Johannes skal på pysjamasfest i barnehagen i morra, og sia han har stor dag på lørdag og fylle sitt første år, så må han jo få feire litt i barnehagen lamme ungan :)
Pysjamasfesten er selvfølgelig ikke førr Johannes, men til en av de ansatte :) men syns det va ei fin anledning til å slå det sammen :)Hadde veldig store planer for kaka, men endte i ingenting, å helt kjedelig :) Men den e nok sikkert like god på smak :)


Nu ska æ snart dra dyna over hodet, å gjør mæ klar til siste arbeidsdag for denna uka, i morra :)
Syns jammen mæ det e helg hele tia nu...

Ha en flott kveld alle sammen <3


post signature

2 kommentarer:

Linda M. Ingebrigtsen sa...

Så snill du har vært med bilde :) frykta du kom til å legge ut de grimasebildene som du tok. hihi...
Fint innlegg, og flotte bilder av jubilantene.
Klemz, så sees vi over kaffen i helgen

Christina Mari sa...

Tusen takk for det! Går heldigvis bedre med han.. Tenk kor stor guttan dine e blitt.
Ha en fin helg.
Klem :-)

Fremhevet innlegg

Prosjekt nystue - vindusforinge og høstkulde

Uka e godt igang, og høsten har virkelig slått til.. Både skjerf å tjukkere jakka e tatt frem.. og vedfyring e blitt ett lite must i hverda...

Related Posts with Thumbnails

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails