søndag 24. januar 2010

Lørdagskveld

Da va lørdagen å forbi... Å kvelden har blitt spandert i den gode sofakroken min, as usual, i min deilige onepiece :)
Tim har hatt sin vanlige spilledag i dag, og da e det ikke så lett å få han derifra :) Men e nu bare koseli at han har det arti! Har begrensa spillinga hannes, sånn at den ikke tar helt av. Vil ikke ha en som bare ska sitt inne å spelle! Så han må nok finne sæ i at det går an å være ute å leke også, å heldigvis e han veldi gla i det :) Men det e jo ikke akkurat samme som når æ va lita... va jo så vidt man hadde tid til å gå inn til barne-tv. Va alltid unga ute å leka, å gøy hadde vi det :) Lure på om ungan i dag vet ka: boksen går, gjemsel (i naturen), slang, paradis, "ta din ring", bro bro brille, "kaste-kniv" (den leken vi laga en ring i sanda, å kasta land?), veggkonk og alle de artige lekan vi hadde, e førr nå?? Førr i dag går det jo nesten mest i x-box, wii, psp, nintendo ds, playstation å alle mulige spellemaskina! Så det eneste man høre om i dagligtalen e: Lego Indiana Jones, Lego Star Wars, Super Mario, Sims, Cod, Ja å ka nu alle de her spellan hete :P Joda vi har alt!
Burde vel kanskje ta i bruk singstar'n min snart :)

Huske enda kor stolt æ og storebror va når vi fikk oss en commandore 64, det va i den tida kor vi kunne gå på kiosken å leie oss en nintendo, eller evt en videospiller når vi ville leie film :D Jessufader førr ei uteknisk tid det egentli va :P Men kor sjarmeranes e det ikke å tenkte tilbake til da vi måtte spole til spellan på en kassettspiller :D


Hadde 1 spell til den, som æ kan huske, som vi brukte å spelle,me en skikkelig gammeldags
joystick :D
Huske dessverre ikke ka spelle hete. Men huske vi starta me å gå i en stige under jorda..Syns æ høre bakgrunnsmusikken :P

 Og førr å ikke å snakke om da vi va inne hos naboungan å spelte Amiga :D Som va litt mer nymotens! De va litt mer moderne å bortskjemt enn vi... hehe :)
Å det skjedde ca 2-3 gang i mnd eller nå sånt.. hadde jo aldri tid, sia vi sjeldent va inne..
Artigste spillet æ visste om va James Pond :)  Satt i kjellerstua me røde eplekinn, etter ei lang økt ute i snøen, å fikk lov å spelle ei lita stund før leggetid :) Førr ei koseli tid det egentli va :)Men nu spora æ nu helt av her... Koseli me litt mimring :)

Min kjære har vært supereffektiv i dag... Gjort all skitarbeidet som æ ikke hadde løst å gjøre... :) Har lagt ihop klær og reid opp senger'n :) Å fikk t.o.m vaska nån maskina me klær :)
Ka æ har gjort?? Tja.. æ har drokke kaffe lamme Lindasnuppa mi  :)
Men har også hatt bakedag idag :) Førr i morra ska vi feire felles guttebursdag her hjemme :) En 1 års dag, en 10 års dag og en 31 års dag, lamme familie & venna ;) Så da bei det bakedag på .. Og æ ska fortsette den i morra... E så redd førr at æ ska få for lite kake, så æ starte søndagen me å bake ei kake til, og 4 nye brød :)
Kan jo være godt å få ei helt fersk kake servert til kaffen! satse på at 3 kake holde! :)


Bløtekaka :)

Johannes gikk sine første skritt aleina idag, som æ så :) Nu e æ bra stolt i mammahjertet! Men æ vet en an som også va veldi stolt når han stampa 5-6 skritt helt aleina, førr å nå den fristanese sjokoladebiten som mamman hadde i handa <3 Han flirte så godt, før han putta sjokoladen i munn å satt trygt ned på rompa igjen :) Prøvde å gjenta seansen, sånn at æ fikk filma det, men der va æ ikke spesielt heldig.. vanskeli å filme samtidig som man må hjelpe de litt opp på fotan :) Men får prøve igjen i morra kanskje :)


Storebror å lillebror danse :)

Nu ska æ snart krype under dyna å hvile opp til en lang å koseli selskap-søndag, mens min kjære e ute å rocke byen :)
Godt å vite at æ kan stå opp i morra å vær i god form :)

Ønske dokker alle ei alldeles nydelig lørdagsnatt :)


post signature

1 kommentar:

♥ Linnie ♥ sa...

Hihi, linkwithin e jo skikkelig bra da ;D

Commodore 64 va første datamaskin storebror min kjøpt seg, hihi ;)

Huske korr stolt e va, når e fækk lov å lån dein ;D

Skikkeli kjæmpeartig va d, og e huske så godt di der joystickan mæ to svææære røde knappæ og i ein snål peis-lignanes stake, tihi ;)

Va vel mæst Giana Sisters e spælla på d der trur e, og duck hunting, summer olympiad osv ;)

Så vart d oppgradering t Amiga 500 nån år seinar, den overtok e da brutter'n kjøpt seg Amiga 2000...

Deretter kjøpt hain seg ein packard bell, og når e va konfirmert, kjøpt e me min første nye packard bell sjøl ;)

Etter dæ ha dæ gått i bærbar compaq, bærbar amitech, bærbar acer, og no bærbar HP ;)

Du verden...
Pc'an e vørtn forbruksvare deluxe ;)

Ein del a kvardagen igrunn =)

Mått bærre skriv ein kommentar her, førr d her vart jo mimring deluxe ;D

Stor klæm fra Linnie ♥

Fremhevet innlegg

Prosjekt nystue - vindusforinge og høstkulde

Uka e godt igang, og høsten har virkelig slått til.. Både skjerf å tjukkere jakka e tatt frem.. og vedfyring e blitt ett lite must i hverda...

Related Posts with Thumbnails

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails