onsdag 27. januar 2010

Oppussingsdrømmer

Da vi kjøpte huset vårres va vi så fornøyd med det lille "smykke" av ett hus :) Helt nyoppussa å nydeli! Kunne fløtte rett inn, å bare nyte det å være huseiera... Eneste vi gjor med en gang va å male hovedbadet, som va utruli kjedeli med trehvitt panel! Føltes som å komme inn i ei hytte! Malte heldigvis badet hvitt :) Så etter ei lita stund bei Johannes sitt rom malt, som den gang va lagringsrom (eller rotrom som det så pent bei kalt), seinere gjesterom, før Johannes fikk det :) Her va det å kjedeli slitent panel... Som egentli e en gjenganger i huset.. bare at det e malt i resten av huset.. Ja foruten brøstpanelet å listen oppe i gangen..
Etterhvert som tia har gått har oppussingsplanan blitt større å større... Førr man vil jo sette sitt eget preg på huset man bor i. Men det trur æ alle vil uansett kor oppussa eller slitt det e... Har alltid nån egne lure meninge for huset sitt :)
Så i går kveld bei æ sittanes på nettet å leite etter litt inspirasjon å tips til oppussing :) Planan for huset e som sagt stor, og skal selvfølgelig taes over tid.. E arti å ha fremtidsplana om alt vi har løst å gjøre her, å forhåpentligvis ska vi jo bo her i mange år, sånn at vi får utført alt det vi har løst til, førr æ trur det kommer til å bli veldi bra!

Som sagt gjentatte ganga, så har æ løst å male gangen oppe helt hvit. Sånn at vi får mere lys der oppe. E bare en liten "korridor" som e alt for mørk i dag med det kjedelige brøstpanelet og okerfarga tapet! I tillegg har æ løst å dekorere romdøren og evt veggan med nån nydelige ord og evt navn :)


Dissa nydelige veggdekoran fant æ inne på Stines Dekor som dokker absolutt bør sjekke ut!
Masse flott å se :)

I hovedetasjen er det egentli alt for mye rom i forhold til størrelsen på huset. Typisk gammel stil. Så her har vi løst å åpne alt opp til ett rom og i tillegg åpne opp sånn at trappa til 2. etg e åpen, for i dag e den bak lukka dør. Men det kommer av at det e en type generasjonsbolig, kor det bodde folk i begge etg før, nå som igjen gir svar på de 2 ytterdøren på huset!

Hovedstua og kjøkken e samme rommet, så tanken va å få laga ett lite skille på nå vis, førr å få avdelt kjøkkenet litt, men det vet æ ikke helt om æ har løst til likevel. All plass e go plass :) Men min kjære har veldi løst å legge gulvfliser på den delen  som kjøkkenet e på.. Nå som selvfølgelig e veldi stili, men æ trur nesten at det e nå vi må avgjøre når vi har fått revet de veggan som skal ned, sånn at vi får sett kor "stort" det blir!Likte listen på detta bildet :) Sånne kunne æ virkeli tenkt mæ :)Har JKE-design kjøkken i litt mørk trefarge, men kjenne at æ har utruli løst å male kjøkkenet også lyst! Men vet ikke helt korsn det e å male sånne kjøkken??Men det e også mye førr at stue og kjøkken e i ett.. sånn at vi får det lyst å fint :)
Har sotte å leita etter litt tips ang kjøkken, å funnet masse flott! Men æ e ikke så veldi flink på googling, så dersom æ har stjelt bilda fra andre sine blogga, så sir æ unnskyld med engang!
Får heller ta det som ett kompliment, me tanke på at æ syns dissa va nydelige :)


*sukk*

Den største jobben bli nok kjellern. Har en stor kjeller, me full takhøyde som e full av boda og ett lite do :)
Å sia huset ikke har yttergang, så har vi løst å lage inngang nede i kjellern, sånn at vi får en stor å flott yttergang me god lagringsplass til klær å utstyr, som e kjekt for oss småbarnsforeldra, og sist men ikke minst kjellerstue/gjesterom :) Så vi har nok å gjør når vi kommer igang :)


Til slutt må æ bare ta med detta bildet :) Syns det va så utruli flott!
Virkeli nydelig <3


Ja drømman e stor, så nu satse æ på lottogevinst, sånn at pengeboka kan bli like stor :)


Men en ting e sikkert! Drømman kan ingen ta i fra dæ <3Ønske dokker alle ei go natt!


post signature1 kommentar:

Tone Marie sa...

Jeg likte det hvite kjøkkenet. Gleder med såååå til å få mitt eget hus der jeg kan gjøre hva jeg vil med det som er rundt meg ! Lykke til hehe, mye å velge mellom <3

Fremhevet innlegg

Prosjekt nystue - vindusforinge og høstkulde

Uka e godt igang, og høsten har virkelig slått til.. Både skjerf å tjukkere jakka e tatt frem.. og vedfyring e blitt ett lite must i hverda...

Related Posts with Thumbnails

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails